Un barbat din Botosani a pus foarte nervos si iritat o fotografie pe Facebook

Un barbat din Botosani a pus foarte nervos si iritat o fotografie pe Facebook

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Un barbat din Botosani a pus foarte nervos si iritat o fotografie pe Facebook dar se pare ca totul s-a intros impotriva lui si tot el a fost amendat, de unde si concluzia logica: “Inainte sa injuri pe alţtii, trebuie sa fii tu corect!”

Botosaneanul suparat a urcat mai multe fotografii pe Facebook, dar a fost vizitat de Politie la usa si a primit in plus, si o amenda usturatoare, dupa cum scrie si in presa locala.

Se pare ca tanarul care locuieste cu mama sa la parterul unui bloc oarecare din Botosani, are apartamentul spre parcarea care se afla in spatele blocului si unde  cei de la Primarie desfasoara in acest moment lucrari de reabilitare. Iar problema cea mai mare este ca ii este blocata  calea de acces secundara din balconul apartamentului de la parter care a fost extins.

Extrem de nemultumit a postat pe retetaua sociala Facebook mai multe imagini cu ”nedreptatea„ care acesta considera ca i s-a  făcut. Fotografiile au fost transmise insa  mai departe inspre mijloacele mass media locale.

„Domnul se plangea de faptul ca i-a fost montata o bordura mare in dreptul unei porti de acces, pe terenul de langa bloc. Am vrut sa investighez situatia indeaproape, am trimis Politia Locala care a constatat ca domnul are o extindere a apartamentului realizata fara autorizatie de constructie. Are un gard cu care a imprejmuit o bucata de teren de langa bloc, de asemenea, construit fara autorizatie de constructie”, a precizat Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botosani.

Cu alte cuvinte, lucrurile s-au intors impotriva lui, deoarece terenul l-a ocupat abuziv si nu a fost niciodata  cedat in baza unui contract de concesiune, dupa cum scrie si in lege.

Vezi si:  Concediu platit pentru cei care divorteaza, un proiect marca PSD

„Acest cetatean care facea reclamatii nu era in regula cu nimic. Era complet ilegal. Dar el facea reclamatii. Si Politia Locala am inteles ca i-a dat o amenda pentru constructia fara autorizatie, iar pentru gard dezafectare si intrarea in legalitate cu extinderea pentru apartament”, delara Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botosani

Deci din reclamant,  cetateanul a ajuns pagubit, trebuind si sa plateasca o amenda. In plus, internautii s-au intors si ei impotriva lui deoarece nu a fost deloc sincer si a ascuns anumite lucruri, fiind de parere ca a primit ce a meritat.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.