Planul funerar

Planul funerar

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

lumanare-aprinsaNecesitatea alcatuirii unui plan funerar – ce presupune si de ce este important?

Planul funerar, sau pregatirea unei inmormantari reprezinta un pas foarte important in organizarea unui asemenea eveniment. Acesta poate fi pus in aplicare foarte usor, cu ajutorul unei companii de profil, precum Funerare Ieftine care asigura servicii funerare Sectorul 2 Bucuresti

Fie ca este vorba despre un apropiat sau chiar despre propria persoana, alcatuirea planului funerar aduce multa liniste in suflet pentru ca astfel acest eveniment poate fi organizat in detaliu si va trece mai usor.

Ce reprezinta un plan funerar si ce implica?

Un plan funerar implica multe aspecte organizatorice privind organizarea unei inmormantari cu ajutorul unei firme, aspecte ce tin de restrictiile legale privind funeraliile, cat si de obiceiurile crestine si traditiile ortodoxe. Daca totul este pus la punct dinainte si familia este pregatita sa conduca defunctul pe ultimul drum, planul funerar a reprezentat un succes.

Planul funerar intocmit de firma de pompe funebre din sector 3, este un contract de servicii funerare preplatite, ce contine oferta completa de servicii si de produse necesare in cazul unui serviciu funerar complet respectand traditia, valorile crestine, precum si reglementarile in acest domeniu. Planul funerar poate fi comparat cu o asigurare de viata, o modalitate de a planui viitorul, astfel incat in acele momente sa se elimine stressul si presiunea si familia sa depaseasca mai usor acel moment.

Vezi si:  Telemunca: companiile isi adapteaza protocolul sanitar

Este planul funerar o necesitate?

Raspunsul la aceasta intrebare este pozitiv. Da, planul funerar este o necesitate! Cand toata familia este indurerata, deciziile pe care ar trebui sa le ia in ceea ce priveste inmormantarea pot sa nu fie cele mai bine gandite sau cele mai eficiente din punct de vedere organizatoric si economic. De aceea, pentru a nu se pripi, cei care aleg un plan funerar pot alege produsele fara graba, pot fi informati asupra serviciilor, astfel incat planul funerar sa aduca multumirea lucrului bine facut.

Beneficiile planului funerar

Cele mai importante beneficii pe care le aduce un plan funerar sunt:
• reducerea costurilor serviciilor si produselor. Intocmirea planului funerar ofera garantia ca, o data platite serviciile si produsele necesare la un pret bun impreuna cu agentia de servicii funerare, acestea nu pot fi majorate ulterior. Astfel se pot amortiza unele cheltuieli pentru inmormantare;
• stabilirea in amanunt a datelor legate de incinerare sau de inhumare. Intocmirea unui plan funerar permite si alegerea modalitatii in care beneficiarul va fi inmormantat sau incinerat, tinand cont de traditiile si obiceiurile crestine pentru care opteaza beneficiarul;
• detalierea aspectelor legate de articolele funerare dorite. In planurile funerare sunt mentionate exact tipurile de coroane funerare dorite si modul in care se va desfasura inmormanarea, imbracamintea aleasa pentru ultimul drum si multe alte detalii;
linistea sufleteasca pentru membrii familiei care ar trebui sa se ocupe de aceste proceduri.

Faptul ca planul funerar poate fi stabilit din timp cu o firma de specialitate aduce multa liniste sufleteasca pentru membrii familiei care nu se vor mai vedea nevoiti sa se ocupe de toate detaliile necesare, iar conducerea pe ultimul drum se va desfasura intr-un mod lin.

Vezi si:  Un barbat din Botosani a pus foarte nervos si iritat o fotografie pe Facebook

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.