Celebritati care sufera de diabet

Celebritati care sufera de diabet

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Zilnic, aproximativ 5000 de persoane din intreaga lume sunt diagnosticate cu diabet si aceasta boala cronica afecteaza aproape orice categorie de varsta. Descopera cateva din celebritatile care sufera de diabet.

Tom Hanks

In urma cu ceva timp, Tom Hanks a marturisit ca sufera de diabet de tip 2. A fost diagnosticat inca din anul 2013. Este convins de faptul ca diabetul se datoreaza numeroaselor diete pe care a trebuit sa le adopte pentru rolurile intepretate.

Jean Reno

Actorul francez sufera si el de diabet. Abia in 2017 a inceput sa vorbeasca despre boala de care sufera si a marturisit ca a fost nevoit sa isi revizuiasca alimentatia insa ca boala nu l-a impiedicat sa urce pe scena sau sa joace in filme.

Halle Berry

Diagnosticata cu diabet de tip 2 la doar 19 ani, Halle Berry era ingrozita la gandul ca va muri din cauza acestei boli. De atunci, si-a modificat alimentatia si vede in boala o forta care o ajuta sa avanseze in viata.

George Lucas

Facand o serie de analize standard George Lucas a aflat ca sufera de diabet.

Sharon Stone

Aceasta magnifica actrita sufera de diabet de tip 1 insa este intr-o forma de zile mari. Secretul sau: doarme 7-8 ore pe noapte, se alimenteaza in mod corect si face miscare.

Salma Hayek

Insarcinata cu fiica sa, Salma Hayek a fost diagnosticata cu diabet gestational. Actrita a declarat ca are antecedente de diabet in familie.

Nick Jonas

Cantaretul a declarat in mod public in 2007 faptul ca sufera de diabet de tip 1. A declarat ca primele simptome aparute inainte a afla ca sufera de diabet au fost pierderea in greutate si o sete acuta. In momentul in care a fost diagnosticat cu diabet glicemia sa ajuns la un nivel de 700 in timp ce un nivel normal al glicemiei se situeaza intre 70 si 200.

Vezi si:  La 20 de ani de la Clandestino, Manu Chao revine in forta

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.