Cele mai importante produse pentru o manichiură perfectă!

Cele mai importante produse pentru o manichiură perfectă!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cele mai importante produse pentru o manichiură perfectăManichiurile moderne sunt foarte estetice, este adevărat! Pentru a realiza manichiuri de acest gen, aveți nevoie de produse profesionale, însă. Unele dintre produse sunt foarte importante pentru a obține o manichiură, în primul rând rezistentă.

Ce sunt soluțiile de tip Primer?

Soluțiile Primer sunt soluții pregătitoare pentru unghii. Ele au un rol foarte important de fixare a substanțelor cu care se realizează manichiurile moderne. Sunt mai multe tipuri de soluții de tip Primer: cu acid, fără acid și non-acid.

Soluțiile din prima categorie, cu acid, sunt cele mai eficiente substanțe cu rol de adeziune. Acționează direct la suprafața unghiei naturale, timp de aproximativ 3-4 minute. În urma acțiunii acesteia, se creează practic micropori. Aici se va insera gelul în mod perfect.

Un alt efect util este acela de degresare. Îndepărtează foarte eficient sebumul și alte tipuri de grăsime. De asemenea, deshidratează bine unghia.

Fiind o substanță puternică cu efect coroziv, nu trebuie să atingeți cu ea cuticulele sau pielea și nu trebuie folosită în mod abuziv. Dacă nu este foarte bine uscată, gelul sau orice alte tipuri de substanțe acrilice care vor fi aplicate ulterior, se pot îngălbeni.

Soluțiile Primer non-acid sunt tot soluții de adeziune. Spre deosebire de soluțiile de tip acid care conțin acid metacrilic, acestea conțin un alt tip de acid. Astfel de soluții sunt utile pentru anumite produse, pentru care fixarea se face numai cu ajutorul acestora, la recomandarea producătorului.

Primerul fără acid este un produs realizat recent. Are tot rol de aderență. Cel mai frecvent este folosit pentru manichiurile realizate cu oje semipermanente.

Vezi si:  Aparatură modernă pentru cabinetele de manichiură și pedichiură!

Distribuitori importanți de produse profesionale pentru manichiură

Dacă doriți să obțineți rezultate foarte bune și manichiuri frumoase, aveți nevoie de magazine complexe care comercializează produse profesionale. Magazinul online Everin este unul din cele mai îndrăgite magazine de acest gen, deoarece pune la dispoziția persoanelor interesate produse foarte moderne de o excelentă calitate, pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Sunt utile atât pentru saloanele de înfrumusețare cât și pentru persoanele care doresc să își îngrijească singure unghiile acasă.

Este locul ideal pentru a cumpăra soluțiile de bază pentru realizarea manichiurilor: soluții Primer, soluții tip bază, soluții tip Cover, geluri color foarte performante, geluri pentru construcții, pudre acrilice, etc.

Foarte multe produse sunt fabricate de către companii celebre în întreaga lume, nu numai la noi în țară. În acest nailshop sunt prezente toate produsele de care aveți nevoie pentru a finaliza cu succes o manichiură foarte durabilă și foarte estetică. În afară de faptul că produsele sunt de calitate bună și prețurile sunt convenabile. Oferta merită studiată periodic, cu atenție, deoarece sunt frecvente și campaniile de reduceri aici. Pot fi convenabile, dacă achiziționați produsele în cantități mai mari.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.