Disneyland Paris se redeschide cu o serie de masuri sanitare extrem de stricte

Disneyland Paris se redeschide cu o serie de masuri sanitare extrem de stricte

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Disneyland Paris isi va redeschide portile pentru vizitatori incepand cu data de 15 iulie, dupa patru luni de pauza. Compania a prevazut o serie de masuri sanitare deosebit de stricte pentru a asigura securitatea clientilor si personalului totodata.

Epidemia de coronavirus a constrans parcurile de distractii sa se inchida. Timp de mai multe luni, zeci de parcuri de atractii din intreaga lume au ramas inchise publicului. Disneyland Paris nu a facut exceptie. Macic Kingdom parizian isi redeschide portile incepand cu data de 15 iulie 2020.

Disney poseda un numar mare de parcuri de atractii gigant de-a lungul globului. Pentru a-si proteja clientii si personalul, compania a vrut la un moment dat sa ramana inchisa pana in 2021 deoarece este vorba de un loc frecventat de un numar mare de oameni. In cele din urma s-a decis deschiderea Disneyland Hong-Kong, Disney World Florida si Disneyland Shanghai.

Data de redeschidere a Disneyland Paris a fost anuntata pe data de 22 iunie si anume 15 iulie.

Care sunt masurile sanitare impuse?

Disneyland Paris a adoptat un protocol sanitar extrem de strict pentru vizitatori. Doar vizitatorii care au bilete vor fi primiti pentru a se evita cozile de asteptare de intrare. Rezervarile se pot face prin intermediul noii platforme disponibile de la inceputul lunii iulie. In plus, numarul vizitatorilor este si el limitat.

Flacoane cu gel hidroalcoolic sunt puse la dispozitie peste tot in parc si fiecare spatiu (toalete, mesele restaurantelor, scaunele atractiilor) sunt curatate si igienizate in mod regulat. In principiu, toate atractiile vor fi deschise insa conditiile de imbarcare au fost reorganizate. Se va mentine distantarea sociala. Spectacolele in exterior, machiajele, paradele si intalnirile cu personajele Disney sunt anulate pentru moment.

Vezi si:  Coca-Cola lanseaza o noua gama cu gusturi speciale

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.