Invata sa te speli corect pe par

Invata sa te speli corect pe par

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cu totii comitem aceste greseli de incepatori…

Ai impresia ca nu mai ai nimic de invatat in legatura cu ingrijirile capilare? Consideri ca le stii pe toate? Nu este chiar asa, daca ne permiti sa te contrazicem. Pentru multi dintre noi spalatul pe par este unul din nenumaratele sarcini obisnuite pe care le facem zilnic sau de doua-trei ori pe saptamana. Majoritatea din noi nu punem indoiala metodele pe care le folosim. Si daca o tehnica adaptata si aprobata ar putea sa iti faca parul mai frumos si mai sanatos?

Concentrarea samponului

Samponul are drept scop curatarea scalpului si debarasarea acestuia de reziduuri si de alte bacterii acumulate in cursul zilei. Drept urmare, nu este nevoie sa pui sampon pe tot capul. Concentreaza-te in special asupra scalpului si, in timpul limpezirii, samponul va ajunge sa curete si restul parului.

Spre deosebire de sampon, balsamul nu ar trebui folosit pe scalp deoarece nu face decat sa il ingrase. Balsamul se va aplica pe varfuri deoarece varfurile sunt cele care au nevoie de hidratare si de nutrientii conferiti de ingredientele din balsam si nu radacina parului.

Ingrijri zilnice

In fiecare saptamana ar trebuie sa efectuezi un gomaj al scalpului pentru a-l mentine hidratat si sanatos. Acesta etapa este cu atat mai importanta cu cat nu iti speli parul frecvent, zilnic cu alte cuvinte. Este primordial ca scalpul sa fie curatat in profunzime minim o data pe saptamana.

Foloseste samponul potrivit tipului tau de par

Folosirea unui sampon sau balsam nepotrivite tipului de par poate fi la fel de nociv ca si curatatul fetei cu un produs nepotrivit tipului de piele. Parul mai fin, normal sau des au nevoi diferite. Spre exemplu, moleculele pentru parul des nu vor fi suficient de delicate pentru un par fin spre exemplu.

Vezi si:  O rochie mini sexy cu spatele gol te face de neuitat

Daca folosesti produse nepotrivite risti sa te trezesti cu varfuri despicate.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.