Produse Funerare Ieftine

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

produse funerare ieftineFiecare persoană are parte în viața lui de momente de bucurie dar și momente de tristețe. Când cel drag pleacă de lângă tine, simți o durere în inimă pe care o depășești cu greu. Este important ca cel drag să beneficeze și la moartea lui de grijă și afecțiune din partea celor care i-au fost alături în viață.

Funerare Ieftine este o firmă specializată în pompe funebre care oferă servicii funerare complete și o gamă largă de sicrie.

Sicriele sunt realizate din diferite esențe, forme și dimensiuni.Esențele principale folosite de firma noastră la realizarea sicrielor sunt: brad, fag, nuc, paltin, tei și stejar. Modelele de sicrie clasice pe care le oferim sunt: sicrie cu 2 capace Boston, sicrie în 8 colțuri simple cu un capac sau 2 capace.

Oferim și sicrie speciale precum sunt cele în culori deschise, albe, sicrie în format xxl, sicrie pentru repatrierea decedaților și sicrie pentru incierare.

Echipa Funerare Rainbow Dorobanțu cu sediul în București oferă servicii funerare de calitate, transport funerar internațional și intern.

Funerare Ieftine oferă consultanță gratuită celor îndoliați. Pentru a afla mai multe informații și sfaturi ne puteți contacta la orice oră. Echipa noastră vă răspunde și vă ajută cu sfaturi necesare pentru pregătirile de înmormântare și informații la serviciile funerare pe care le oferim. Ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Tel: 0723.796.596

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.