4 idei pentru a-ti schimba rutina in 2020

4 idei pentru a-ti schimba rutina in 2020

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Daca tot scapam incet-incet de carantina, de restrictii sau de izolare, a venit vremea sa iti schimbi rutina sportiva. Ce zici? Iata in acest caz cateva idei de activitati in tendinte care sa te motiveze putin.

Hip Hop Yoga. Iata alegerea ideala pentru cele carora yoga li se pare o activitate mult prea banala. Sau pentru cele care gasesc mereu alte scuze… este ca si cum ai dansa singura in fata oglinzii, dar in sincron. Principiul este destul de simplu- se pastreaza posturile traditionale de yoga, dar in ceea ce priveste ritmul, nu mai este acelasi lucru.

Este un sport „foarte cardio”, ideal pentru a te relaxa, dar si pentru a elimina toxinele sau kilogramele in plus.

Wunder Barre. Este un nou tip de curs pentru care ai nevoie de accesorii care ne duc direct cu gandul la anii 80 sau la melodia „Call on me”. Adica colanti extrem de mulati, accesorii roz, un body, bandana, si bineinteles… sosete. Este un amestec de exercitiii facute la sol, de pilates, fitness si yoga.

Strong by Zumba. Ai incercat pana acum toate combinatiile posibile de HIIT, de cardiobox, de Lift… inseamna ca trebuie sa incerci si aceasta activitate noua! Versiunea mai Strong de la Zumba nu te plictisi cu siguranta. Pe langa pasii de dans obisnuiti, aici mai exista sarituri, genuflexiuni si coregrafii foarte indrazente si originale.

Elgo. Dupa Wunder Barre, iata o alta referinta la anii 80 si la alte filme celebre, precum Dirty Dancing. Este vorba despre Elgo. Vei invata sa dansezi in versiune fitness, cu tocuri in picioare. Vei invata astfel sa te misti cu eleganta si vei invata sa mergi mai bine pe tocuri. In orice caz, un lucru e sigur- sa mergi pe tocuri nu va mai fi un cosmar pentru tine.

Vezi si:  ACS Poli castiga la limita in turul barajului pentru Liga I cu UTA

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.