Agentia de turism Tourex – organizatoare de itinerarii turistice de Sf. Maria in Europa

Agentia de turism Tourex – organizatoare de itinerarii turistice de Sf. Maria in Europa

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

vgnvghnfgSarbatoarea de Sf. Maria inseamna mai mult decat celebrarea celor care poarta acest nume, mai ales in contextul zilelor libere acordate legal in perioada respectiva. Si, pentru ca este vorba despre zilele de vara, este posibila planificarea unei mini vacante, a unui sejur sau a unui city-break, prin intermediul unei agentii de turism, pregatita pentru toate sarbatorile si zilele libere acordate romanilor.

De regula, cei mai multi romani se bucura de zilele libere acordate legal prin  prelungirea acestora cu zile libere de concediu si sfarsitul de saptamana, si zboara, la propriu, in frumoasele orase ale Europei.

Vacantele in strainatate de Sfanta Maria – locuriinteresante si atractive pentru omul modern

Nu exista limite atunci cand este vorba de relaxare, asa ca se poate alege dintre excursiile si vacantele linistite, cu sedere in apropierea obiectivelor turistice principale dintr-una dintre capitalele tarilor europene, dar si pentru vacante all inclusive, in destinatii exotice, cu plaje, apa si cocktail-uri delicioase.

O idee excelenta pentru vacantele de vara, cu ocazia sarbatorii Sfintei Maria, este vizitarea capitalelor Europei, cu urmatoarele recomandari, oferite de expertii de la agentia de turism Tourex:

Paris

Desi este considerat un oras romantic, din motive intemeiate, Parisul are cu mult mai multe de oferit. In fond, este orasul in care moda, cultura si elementele moderne se imbina intr-o maniera unica, pe care o simt toti turistii.

Parisul poate fi cuprins intr-o vacanta de 7 zile, dar exista variante si pentru excursiile mai scurte, de 3 zile. In acest ultim caz, pot fi vizitate principalele atractii: Muzeul Luvru si Muzeul Rodin, Palais de Tokyo, Turnul Eiffel si Saint Chapelle.

Vezi si:  Cum sa alegi corect gecile pentru fetite

Londra

Toti cei care ajung in Londra vor, pe rand, o poza intr-una dintre celebrele cabine telefonice, o poza in apropierea Big Ben si London Bridge si vor sa asiste la schimbarea garzii de la Buckingham Palace.

In afara de cele mai populare atractii, o documentare elaborata le permite turistilor sa viziteze si sa acceseze anumite locatii din Londra in mod absolut gratuit. Pentru toti cei care nu stiau, Museul British Museum este liber de vizitat gratuit, la fel ca si urmatoarele muzee: V&A Museum of Childhood, Muzeul de Zoologie, Muzeul Stiintei, Muzeul Londrei.

Berlin

Ca multe alte orase nemtesti, Berlinul este de-a dreptul fascinant, deosebindu-se de atmosfera din restul tarii prin lejeritatea cu care convietuiesc culturile si subculturile, fiind mentinute de toti cei stabiliti aici si artisti din toate domeniile si de toate varstele.

Berlinul este un oras care vibreaza, plin de viata si de experiente care trebuie accesate de fiecare dintre persoanele care adora sa descopere. Nu trebuie omis de pe lista cu atractii nici Memorialul Holocaustului care, in perceptia oamenilor de cultura, este un loc pe care niciun turist in Berlin nu ar trebui sa il rateze.

Agentia de turism Tourex promoveaza turismul intern – cele mai frumoase destinatii din Romania

Dinamica rutinei pe care o traiesc oamenii contemporani mai lasa foarte putin timp pentru alte activitati, astfel incat chiar si planificarea unei excursii se dovedeste a fi dificil sau imposibil de indeplinit. Vestea buna este ca prin intermediul agentiei de turism Tourex, excursiile pot fi planificate oricand, atat timp cat exista o conexiune la Internet.

Vezi si:  Seriale pentru un binge-watching in februarie

Pe langa ofertele de vacante in strainatate pe care le propune anul acesta Agentia de turism Tourex, cei care doresc sa ramana acasa, pot opta pentru zonele frumoase ale Romaniei – Delta Dunarii, o vacanta la mare sau o excursie la munte.

Accesarea brosurii virtuale permite vizualizarea celor mai avantajoase oferte, care ii vor multumi deopotriva pe cei care vor sa se plimbe prin Romania si pe cei care vor sa treaca hotarele pentru cateva zile, cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.