Cum arata o tinuta uimitoare

Cum arata o tinuta uimitoare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

sk8 hiIn ziua de astazi, cu greu se mai gaseste un articol de incaltaminte de calitate, dar care sa aiba si un design atragator. Majoritatea producatorilor confectioneaza incaltaminte doar pentru a obtine profit, fara a se gandi si la nevoile consumatorilor. Secretul pentru ca o companie sa rezisnte pe piata consta in importanta pe care o acorda acesta consumatorilor, iar Vans este unul dintre cele mai bune exemple.

Acest brand uimitor si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 50 ani si inca de atunci, se bucura de un succes remarcabil. Inca din prima zi s-a putut observa interesul acordat clientilor, mai ales prin faptul ca si-au dorit sa le indeplineasca preferintele.

In prima zi au avut expuse doar 3 modele de incaltaminte, clientii venind, alegandu-si modelul, iar ulterior reveneau sa il ridice, fratii Van Doren confectionand pantoful ulterior. Interesul acordat clientilor s-a observat cand o doamna a dorit o pereche de incaltaminte dintr-un material pe care acestia nu il aveau. Pentru a nu isi dezamagi clientul, au hotarat ca vor face modelul respectiv daca aceasta va aduce materialul, in acest mod a aparut Vans customizat.

Spre deosebire de alte brand-uri, Vans isi imbunatateste constat tehnologia si calitatea produselor, adaugand noi elemente ce fac incaltamintea mult mai rezistenta si mult mai confortabila. Din cauza faptului ca vor sa reduca din costurile de productie, alte brand-uri produc articole vestimentare sau de incaltaminte din materiale slabe din punctul de vedere al calitatii, acest lucru dezamagind clientii. Vans se orienteaza intr-o masura foarte mare catre nevoile clientilor si de aceea toate produsele sunt manufacturate din materiale ultra calitative si rezistente, in acest mod pastrandu-si clientii fideli si atragand altii noi constant.

Vezi si:  Parizienele de la Chanel

Unul dintre cele mai populare, daca nu, cel mai popular model de incaltaminte al aestui brand este modelul Old Skool. Acesta a devenit o eticheta pentru brand, fiind chiar si unul dintre primele modele oferite de cei doi frati. Acest model vine si in varianta Sk8 Hi.

Clasicul Old Skool a fost initial conceput pentru iubitorii de skate, acest lucru iesind in evidenta prin design-ul si modul in care este produs. Materialul este unul moale si rezistent, astfel incat sa protejeze piciorul purtatorului, de asemenea, zonele importante sunt umplute, astfel incat sa ofere confort. Datorita faptului ca au fost conceputi pentru practicantii de sporturi la rampa, acestia sunt confectionati astfel incat purtatorul sa isi poata executa schemele mult mai usor, fiind ajutat de perechea de incaltsaminte. Initial au fost conceputi sub forma de incaltaminte low, insa, pentru iubitorii de incaltaminte high, Vans a adus modelul Vans Sk8 Hi. Acestia pastreaza design-ul classic Vans Old Skool si, de asemenea, tehnologia prin care sunt creati acestia.

Sunt ideali daca doresti sa iti impresionezi prietenii la rampa, ajutandu-te sa execute cu maiestrie cele mai complicate scheme. De asemenea, talpa este special conceputa pentru a iti oferi aterizari usoari si o aderenta crescuta.

Cu toate ca initial au fost conceputi pentru iubitorii si practicantii de sporturi la rampa, cu timpul, datorita design-ului atragator si al confortului pe care il ofera purtatorilor, acestia au devenit una dintre perechile de incaltaminte preferate ale tinerilor. Sunt ideali pentru plimbari lungi deparece nu te vei mai ingrijora de durerea picioarelor si, de asemenea, se incadreaza de minune in orice tinuta. Sunt clasici si eleganti si se potrivesc uimitor chiar si la tinutele elegante.

Vezi si:  Classic Blue, culoarea Pantone a anului 2020

Iti recomand sa achizitionezi tenisii Vans din colectia Sk8 Hi. Sunt super confortabil si au un design super atragator. Te poti bucura in sfarsit de o pereche de incaltaminte de calitate superioara, cu aspet uimitor si care sa reziste o perioada cat mai lunga de timp. Recomandarea mea este insa sa respectati modul de curatare prevazut, deoarece daca nu sunt ingrijiti corespunzator, chiar daca sunt de calitate, se vor deterioara cu timpul.

Promoveaza stilul de viata liber si cultura urbana. Fii tu insuti si alege unul dintre cele mai extraordinare brand-uri in materie de incaltaminte. Alege Vans, colectia de incaltaminte Sk8 Hi si iesi in evidenta cu o pereche de incaltaminte uimitoare.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.