Bogdan Ionel a aratat cum a ucis-o pe Petronela Mihalachi

Bogdan Ionel a aratat cum a ucis-o pe Petronela Mihalachi

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Bogdan Ionel, criminalul de la Botosani cum este cunoscut mai nou, s-a reintors azi alaturi de autoritati in padurea in care a comis oribila crima pentru reconstituire.

Adolescentul, ajuns criminal la doar 16 ani, principalul suspect in uciderea adolescentei Petronela Mihalachi a revenit azi in padurea din Botosani pentru a efectua reconstituirea crimei. Alaturi de procurori si criminalisti, Bogdan a povestit cum a procedat, cum a decurs filmul crimei si a descris pas cu pas cum a omorat-o cu sange rece pe tanara in urma cu 10 zile.

Avand in fata un manechin, Bogdan s-a asezat in genunchi si le-a aratat anchetatorilor cum a savarsit acest omor teribil. Bogdan le-a spus ca, imediat dupa crima s-a dus in cimitirul din apropiere si s-a asezat pe o bancuta. S-a intalnit la scurt timp de la savarsirea crimei cu doi politisti locali care l-au vazut plin de sange si l-au legitimat. Bogdan le-a spus ca s-a impiedicat si s-a lovit.

In momentul in care a fost dus de anchetatori la Pacea pentru a reconstitui aceasta crima Bogdan a avut o reactie plina de regret. In momentul in care a fost pus sa reproduca loviturile de cutit aplicate s-a aratat spasit, a plans, a stat o mare parte din timp cu capul in jos, parand indurerat de retrairea acelor momemte care l-au bagat dupa gratii. La reconstituire a participat si sora lui Bogdan.

Dupa doar 30 de minute de la comiterea oribilei crime, trupul neinsufletit al adolescentei ucise a fost gasit de un barbat care isi plimba cainele in zona. Deplasandu-se acasa la presupusul criminal, Bogdan Ionel, politistii au ridicat din casa acestuia arma crimei, un cutit de bucatarie, precum si hainele pe care le purtase in momentul uciderii Petronelei.

Vezi si:  Traficul bocat in Bucuresti din cauza codului de furtuna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.