Despartire in lumea mondena! Sandra Izbasa si Petrisor Ruge si-au spus Adio!

Despartire in lumea mondena! Sandra Izbasa si Petrisor Ruge si-au spus Adio!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Sandra Izbasa si Petrisor RugeCine nu ii cunoaste pe Sandra Izbasa si Petrisor Ruge? Talentatul dansator al Andreei Balan, Petrisor este implicat in aceasta relatie de mai bine de un an si jumatate cu o adevarata campioana a gimnasticii romanesti, Sandra Izbasa. Cei doi au format un cuplu frumos si discret de-a lungul timpului si au facut multe sacrificii pentru a-si mentine relatia. Chiar au locuit impreuna o buna bucata de vreme si totul parea ca decurge foarte bine.

Chiar cand am fi spus ca bat clopote de nunta pentru cei doi, s-a produs ruptura. El ii cucerise pe viitorii socrii, ea se acomodase cu relatia lor frumoasa, insa ceva i-a determinat sa se desparata. Asa cum au stat ascunsi de ochii publicului toata perioada relatiei lor, si acum, in momentul despartirii, sunt si mai discreti, evitand bliturile, intrebarile indiscrete si interviurile!

Sandra Izbasa este multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, ce a participat la doua editii ale Jocurilor Olimpice. A renuntat la gimnastica de ceva timp, si isi continua viata in mod placut, cu noi proiecte profesionale, inconjurata de iubire si cu o debordanta pofta de viata.

Petisor Ruge este celebrul dansator al Andreei Balan, cu care a si castigat editia Dansez pentru Tine si a obtinut locul doi la concursul din Mexic, Bailando por el MUNDO. Ambii parteneri sunt ambitiosi pe plan profesional, si foarte seriosi, dar haiosi pe plan personal si dornici sa socializeze.

Din pacate, drumul celor doi ca si cuplu a luat final acum cateva saptamani, si fiecare se bucura de libertate si de viata pe care si-au dorit-o, simtindu-se completi unul fara altul. Una din cele mai profunde, simple si discrete relatii din showbiz-ul autohton a luat sfarsit asa cum a si inceput.

Vezi si:  Kate Middleton urmeaza o "chimioterapie preventiva" pentru cancer. Despre ce este vorba?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.