Magazine cu haine second hand? Avantaje, dezavantaje si sfaturi

Magazine cu haine second hand? Avantaje, dezavantaje si sfaturi

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

haine second hand avantajeOrice fashionista gaseste in magazinele second hand o adevarata provocare. Chiar daca si barbatii cumpara haine din astfel de magazine, femeile sunt de-a dreptul incantate de potentialul pe care il au hainele la mana a doua, in conditiile in care pot fi achizitionate bluze dama second hand, rochii dama second hand, incaltaminte si omultime de alte piese vestimentare si accesorii de o foarte buna calitate.

Dat fiind faptul ca este vorba despre haine deja purtate, apar o serie de intrebari: Cat de sanatoase sunt hainele second hand? Exista riscuri pe care si le asuma cei care le folosesc? Merita?

Avantaje si dezavantaje ale hainelor second hand

Conform celor de la www.eunicat.ro, balanta inclina spre talerul cu avantaje, acestea fiind foarte bine conturate. Vom incepe, totusi, cu dezavantajele. In primul rand, cei care decid sa opteze pentru acest tip de haine trebuie sa aiba suficient timp la dispozitie, deoarece vor fi nevoiti sa caute intens marimea potrivita si evident, modelul potrivit. Optiunile in ceea ce priveste marimea sunt mult mai mici decat in cazul hainelor noi.

De asemenea, daca nu se alege corect magazinul, exista riscuri de sanatate. Totusi, legislatia impune o multime de reguli in asa fel incat orice magazin second hand sa fie sigur pentru achizitie.

Politica de retur poate sa fie mult mai stricta decat in cazul hainelor noi, mai ales daca hainele sunt achizitionate dintr-un magazin fizic.

Trecand in tabara avantajelor insa, putem descoperi o multime de elemente extrem de convingatoare:

  • Pretul scazut. Costul hainelor la mana a doua este de pana la 10 ori mai mic decat cel al hainelor noi.
  • Diversitatea de modele. Pot fi descoperite modele extrem de interesante, care in mod normal nu sunt prezente in magazinele cu haine noi.
  • Calitatea. De cele mai multe ori, magazinele second hand comercializeaza haine de brand care au o calitate superioara.
Vezi si:  Ce este o lenjerie de pat Euro?

Sfaturi utile !

Cei care hotarasc sa achizitioneze haine second hand ar trebui sa ia in considerare o serie de sfaturi. In primul rand, este bine sa opteze pentru un magazin online haine second hand, deoarece flexibilitatea este mult mai mare si economia de timp este mai mare. Practic, pot fi gasite mult mai usor produsele cautate si exista o politica de retur mult mai flexibila. In cazul in care se mizeaza pe haine din magazinele fizice, trebuie sa se analizeze cu mare atentie fiecare piesa vestimentara in asa fel incat sa nu aiba defecte si trebuie sa se aleaga magazine cu o politica de igiena cat mai bine pusa la punct. Fiecare haina trebuie sa aiba o eticheta cu informatii legate de material si de modul in care trebuie sa fie igienizata.

Dupa orice achizitie, hainele second hand se spala, chiar daca sunt bine igienizate. Siguranta este pe primul plan, asadar, masina de spalat poate sa fie cel mai bun prieten in acest sens.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.