Tineri prinsi la braconaj cu trei pui de delfin si alte cateva zeci de sturioni

Tineri prinsi la braconaj cu trei pui de delfin si alte cateva zeci de sturioni

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Tineri prinsi la braconajNatura este din ce in ce mai afectata de deciziile oamenilor gresite. Foarte multe animale au de suferit din cauza oamenilor, din ce in ce mai avizi de a consuma, de a vinde si de a avea profit de pe urma bietelor vietati. In Romania, situatia este similara. Trei pui de delfin si saizeci de sturioni sunt salvati de catre comisarii Garzii de mediu de la moarte din mainile a doi tineri din Tulcea, ce se aflau la braconaj.

Aceste superbe exemplare de delfini dar si zecile de sturioni erau deja prinse in plase, si urmate sa fie vandute la negru, in schimbul unor preturi frumusele. Acesti superbi pesti au fost eliberati in mediul lor natural dupa ce Politia Deltei Dunarii a actionat in consecinta. Braconajul este o infractiune, si cantitati mari de peste sunt confiscate anual.

Tinerii au fost prinsi in flagrant in timp ce pescuiau, de fapt braconau pe canalul Sfantu Gheorghe. Acum sunt cercetati de politisti. Se fac in permanenta controale pe Marea Neagra, in Delta Dunarii, in complexul Razim-Sinoe, in speranta ca acest fenomen va fi stopat. Din pacate, tinerii prinsesera deja 47 de kilograme de peste proaspat, caras, pe langa cei 3 pui de delfin si sturionii.

Toata actiunea s-a soldat cu confiscarea a 350 de kilograme de peste, 76 de setci din plasa monofilament, un motor, o ambarcatiune, totul in valoare de peste 12000 de lei.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.