Incendiu la locomotiva unui tren de persoane in apropiere de Satu Mare – fara victime

Incendiu la locomotiva unui tren de persoane in apropiere de Satu Mare – fara victime

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Incendiu la locomotiva unui trenPe calea ferata, accidentele sunt mai rare si mai putin intense. Un tren nu se ciocneste cu alt tren, asa cum fac masinile pe sosele. Trenurile sunt mult mai sigure, si de aceea oamenii aleg sa circule cu acest mijloc de transport atat pe distante scurte cat si pe distante mai lungi. Insa locomotiva unui tren a luat foc in apropiere de Satu Mare, in statia Domanesti.

Erau mai multi pasageri in vagoane, pasageri care au scapat cu viata si nu au avut probleme. La fata locului s-a deplasat aproape imediat o suita formata din mai multe echipaje ISU, Politie, Ambulanta, care au tratat mecanicul de tren, ce avea arsuri la maini. Acesta nu a vrut sa fie transportat la spital, pentru ca ranile erau usoare.

Cei 30 de pasageri din tren au scapat teferi si, dupa ce a fost stinsa valvataia si locomotiva a fost decuplata, trenul si-a continuat drumul. Ceea ce urmeaza sa stabileasca ancheta este cauza oficiala a incidentului. Se pare ca totul a pornit de la sistemul de demaraj, dar poate sa fie orice alta cauza. Important este ca pasagerii sunt teferi, mecanicul la fel, nimeni nu a avu de suferit, doar locomotiva s-a pierdut, nu si vagoanele. CFR face eforturi intense pentru verificarea si mentinerea tuturor echipamentelor si instalatiilor in conditii normale si mentinerea pasagerilor in deplina siguranta in timpul mersului, indiferent de distanta parcursa.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.