Cel mai mare eveniment in aer de pe litoralul romanesc – Dakini Festival 2017

Cel mai mare eveniment in aer de pe litoralul romanesc – Dakini Festival 2017

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dakini Festival 2017Din fericire, romanii care ajung pe litoral in vara anului 2017 au o gramada de evenimente la care sa participe si o multime de locuri unde sa meaga pentru a se simti bine. Dakini Festival 2017 este una din cele mai mari petreceri de pe tarmul Marii Negre in Romania, care tine patru zile si patru nopti.

Festivalul are loc la Tuzla, unde sunt amenajate trei scene, si muzica nu se va opri in toata aceasta perioada. Peste 100 de DJ renumiti la nivel national si international se vor bucura de participare, dar si spekeari din India si din Peru. Tot aici au loc ateliere de arhitectura, yoga, sanatate si din alte domenii, care le permite studentilor sa isi prezinte proiecte si expozitii.

Evenimentul are loc intr-un spatiu amenajat, securizat, cu zona de camping, eco-friendly, si are loc din data de 29 iunie pana in 2 iulie 2017. Libertatea de exprimare, acceptarea si toleranta sunt cuvintele cheie ale acestei experiente, iar participantii vor petrece, la malul marii, clipe de neuitat. Exista zona dedicata copiilor, atelierelor, parcare gratuita, dar si restaurante si baruri. In sanul naturii, muzica va rasuna pe acorduri chill / live, psy/ trance si micro house! Toata lumea se va simti bine si petrecaretii vor uita, pret de cateva zile, de grijile cotidiene si se vor lasa condusi de muzica si sunetul valurilor marii!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.