Un ceas in editie limitata a ajuns si in Romania

Un ceas in editie limitata a ajuns si in Romania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Este vorba despre ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S, rezultatul unui parteneriat recent dintre Automobili Lamborghini si Manufactura elvetiana  Roger Dubuis. Este unul din cele 88 de exemplare si costa 210.000 de euro.

In stilul tuturor ceasurilor Roger Dubuis, si Excalibur Aventador S poarta sigiliul Poincon de Geneve, adica unul din cele mai inalte standarde din industria orlogera. Au existat doua versiuni ale acestui ceas: prima, construita prin aceeasi tehnologie folosita pentru supercarurile Lamborghini si va fi produsa intr-o editie super-limitata, in doar 8 exemplare iar a doua vine cu straturi suprapuse de carbon si include detalii de finisaj Giallo Orion, marca Lamborghini.

Pentru  acest accesoriu super exclusivist care este menit sa redea spiritul sportiv al supercarului cu acelasi nume, inginerii si designerii de la Roger Dubuis au dezvoltat, alaturi de inginerii marcii din Sant’Agata Bolognese, un nou mecanism inspirat de unul dintre cele mai puternice motoare construite vreodata de Lamborghini – V12, de 740 CP, care combina materiale nobile si high-tech, asigurand totodata performante de top. Acestea includ carbon multi-layer si C-SMC, bazate pe aceeasi tehnologie folosita la supercarurile Lamborghini.

Gratie unui calibru skeleton cu dublu balansier spiral RD103SQ conceput dupa forma motorului Aventador S, cu o frecventa de 2×4 Hz (57’600 vph), acest ceas ofera performante exceptionale care se imbina perfect cu un look sportiv si sofisticat totodata. In componenta mecanismului ceasului intra nu mai putin de 312 piese. Excalibur Aventador S vine cu un cadran cu un diametru de 45 mm si este rezistent la apa, la o presiune de pana la 5 bari (50 m).

Vezi si:  Livrare flori Bucuresti si o florarie de vis din capitala

Ceasul Roger Dubuis Excalibur Aventador S Yellow poate fi comandat de catre pasionatii de piese orologere din Romania prin intermediul Orologeriei Galt.

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.