Un primar bate recordurile in materie de furat

Un primar bate recordurile in materie de furat

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Recent, politia chineza a descoperit o avere fabuloasa in subsolul casei fostului primar al orasului Danzhou, inclusiv 13 tone de aur conform mbs.news. Incaperea, care seamana cu o veritabila pestera a lui Ali Baba, a fost descoperita de fostul primar al orasului Danzhou, Zhang Qi, in varsta de 58 de ani. Comisia Nationala de Supraveghere este cea care a cerut o perchizitie.

In pivnita secreta a casei se aflau numai putin de 13 tone de aur sub forma de lingouri ceea ce reprezinta echivalentul a cateva sute de milioane de dolari americani. In plus, autoritatile au confiscat o suma imensa in numerar, in monede diferite (euro, dolari si yuani) cu o valoare totala de 268 de miliarde de yuani adica numai putin de 34 de miliarde de euro.

Pe langa toate acestea, barbatul se mai poate mandri cu faptul ca detine mai multe case de lux pe o suprafata totala de cateva mii de metri patrati.

Inca de la numirea sa ca presedinte, in anul 2013, Xi Jinping si-a dorit ca lupta impotriva coruptiei sa fie una prioritara. Astfel, din 2013 si pana in prezent, numai putin de 254 de inalti oficiali ai statului au fost acuzati de coruptie si demisi din functiile pe care le detineau in timpul mandatelor acestuia.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.