Cum pot invata elevii de clasa a I-a engleza mai usor

Cum pot invata elevii de clasa a I-a engleza mai usor

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

booksCopiii invata, in general, o limba straina mult mai usor decat adultii. Ei au capacitatea de a absorbi informatii si de a imita pronuntia in limba engleza, fara a invata constient. Pentru copii, ideea ca limba engleza se invata greu nu exista, decat daca le este sugerata de catre adulti. In general, parintii elevilor de clasa a I-a au invatat engleza mai tarziu in viata, fiind mai dificil pentru ei sa retina cuvinte si reguli gramaticale.

Modalitati de a invata copiii engleza acasa

Sa faci copilul sa invete limba engleza, fara sa i se para plictisitor, este destul de dificil. Prin urmare, trebuie sa gasesti modalitati de a-l invata in moduri unice, interactive si distractive. Cartile fairyland activity book sunt ideale pentru elevii incepatori. Aceste caiete si carti contin activitati pentru invatarea limbii engleze, elevii fiind indemnati sa desenze, sa completeze si sa asocieze, facand astfel invatarea mult mai facila.

Creativitate

Este plictisitor pentru un elev sa faca acelasi lucru in fiecare zi la scoala, si ulterior acasa. Trebuie sa faci un plan care sa-l ajute sa invete engleza intr-un mod distractiv. Schimba cartile in mod regulat. Ofera-i copilului materiale diferite de la Fairyland 1, deoarece cartile si caietele au activitati, planse de joc si fise cu imagini diferite. Daca ai posibilitatea, ofera-i copilului tau ocazia sa comunice cu un vorbitor de limba engleza. Acest lucru va fi ceva nou si atractiv pentru el.

Poti pastra acelasi program de baza in fiecare zi, dar poti varia tipurile de exercitii pe care le face copilul din cartile fairyland clasa 1. Dupa efectuarea exercitiilor din manual, elevul poate folosi computerul pentru a invata ceva nou, poate urmari un video sau poate asculta cantece in limba engleza. Daca doreste, il poti lasa sa vina cu idei de activitati sau sa inventeze un joc in limba engleza, inspirandu-se din express publishing fairyland 1. Copiii la aceasta varsta pot fi extrem de creativi, ceea ce ii ajuta sa invete mult mai usor o limba straina.

Vezi si:  Cum ma imbrac pentru interviu

Cele mai bune activitati pentru elevii de clasa a I-a

Pe parcursul clasei I elevii pot invata si exersa continuturi complexe in limba engleza. Asadar, este mai bine ca el sa aiba parte de activitati distractive, provocatoare si motivationale. Copilul poate incepe cu un joc de cautare de cuvinte in limba engleza. Aceasta poate fi o modalitate foarte buna de a-si imbunatati abilitatile de citire si chiar pronuntia. Cantecele in engleza, cd-urile si audiobook-urile il pot ajuta sa invete usor conceptele gramaticale, cum ar fi prepozitii sau chiar utilizarea diferitelor verbe in engleza. In plus, acestea ii ofera sansa de a asculta diferite cuvinte in engleza, si de a-si imbunatati pronuntia.

Exista mai multe videoclipuri cu melodii si rime disponibile pe internet. Cele mai multe dintre acestea folosesc actiuni care demonstreaza semnificatia melodiei sau a rimei. Aceste videoclipuri in limba engleza sunt extrem de utile pentru elevi, deoarece explica actiunile care ii ajuta sa inteleaga sensul, chiar daca nu pot repeta melodia sau rima.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.