5 motive pentru a inchiria o masina in Otopeni, in detrimentul oricarei alte solutii

5 motive pentru a inchiria o masina in Otopeni, in detrimentul oricarei alte solutii

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

inchirieri masini otopeniOptiunile de transport pe care le au cei care ajung in Otopeni, fie pentru a vizita Romania, fie pentru a face afaceri, nu sunt intocmai foarte atractive.

In prima instanta, orice strain care viziteaza o tara se gandeste la transportul cu mijloacele de transport in comun, insa autobuzele si trenurile din Otopeni sunt aproape inexistente.

O alta solutie este cea de taxi, care este buna, insa nu ofera toate flexibilitatea de care are nevoie un vizitator. Taxiul nu permite iesirea din Bucuresti fara costuri colosale si in ultimii ani taximetrele din Bucuresti au trecut prin tot felul de scandaluri.

Exista si firme private care fac transferuri din Otopeni pana in diverse orase ale tarii, insa cea mai buna optiune ramane inchirierea unei masini. Numarul firmelor de inchirieri auto Otopeni este in continua crestere iar cei de la kamoauto.ro au facut o lista foarte interesanta cu cele mai importante motive pentru care o astfel de solutie este perfecta.

Motive pentru a apela la o firma de inchirieri masini Otopeni

Un prim motiv este faptul ca aceasta solutie genereaza costuri reduse. Daca se alege cu grija firma de inchirieri masini Otopeni si daca se rezerva din timp masina dorita, costurile pot fi de doar cateva zeci de lei pe zi, ceea ce este mult mai rentabil decat in cazul unui taxi.

Confortul este, fara doar si poate, un al doilea motiv si inca unul cat se poate de important. Cei care inchiriaza o masina se bucura de tot confortul de care au nevoie si au posibilitatea de a alege absolut orice model isi doresc. Evident, acest lucru genereaza si un alt avantaj: flexibilitatea. Daca atunci cand se achizitioneaza o masina variantele trebuie sa tina cont de costul acesteia, la inchiriere se poate opta chiar si pentru variante de lux.

Vezi si:  Datoriile se transforma in probleme doar daca nu sunt gestionate corect! Ponturi pentru zile fara datorii!

Din ce in ce mai multe firme de rent a car ofera si posibilitatea de a aduce masina intr-un loc stabilit de comun acord cu clientul, dar si posibilitatea de a o lasa in alt oras.

Nu in ultimul rand, un motiv important pentru care merita apelat la o firma de rent a car este faptul ca permite calatorii foarte lungi, inclusiv iesiri din tara.

Exista riscuri la inchirierea unei masini?

Exista! Daca nu se citeste cu atentie contractul si daca nu se alege foarte bine firma de inchirieri, exista riscul de cheltuieli foarte mari nejustificate. Sunt multe firme care adauga tot felul de costuri in plus, care in mod normal ar trebui sa fie incluse in pretul de inchiriere al autoturismului.

Tocmai de aceea, o informare cat mai serioasa inainte de decizia de a alege o firma este mai mult decat importanta. Un client informat este un client castigat.

De asemenea, la fel de castigat este si clientul care verifica fiecare detaliu al masinii inainte de a o conduce, incepand cu starea fizica si terminand cu cantitatea de combustibil din rezervor.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.