Azi incepe saptamana modei de la Milano

Azi incepe saptamana modei de la Milano

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Gucci, celebra casa italiana inaugureaza azi Saptamana Modei de la Milano, 20-28 Septembrie, cu defilari ale colectiilor feminine primavara-vara 2018 in cadrul careia sunt asteptate propuneri pentru sezonul viitor ale unor branduri cunoscute precum Prada, Moschino, Versace, Giorgio Armani sau Fendi.

Branduri de prestigiu la nivel international urmeaza sa defileze pana Duminica in timp ce ziua de Luni urmeaza sa fie rezervata brandurilor mai putin cunoscute dar care beneficiaza de sprijinul  Camerei Nazionale della Moda Italiana, organizatoarea acestui eveniment milanez celebru.

In prima zi sunt inaugurate propunerile firmei Gucci, o casa de moda florentina ce a fost infiintata in anul 1921, casa ce va prezenta atat colectii feminine cat si masculine. Pe data de 21 Septembrie Max Mara este brandul care isi va prezenta colectiile pentru anul viitor urmata de Prada si Fendi. Un eveniment asteptat cu nerabdare al acestei saptamani este defilarea plina de culoare si impletituri promisa de Moschino.

Roberto Cavalli este un alt nume participant care urmeaza sa suprinda datorita tinutelor sale in cursul dupa-amiezii. Cea de-a treia zi a defilarii milaneze se va incheia cu propuneri venite din partea casei Versace,

Bottega Veneta si Missoni vor miza pe colectii atat pentru femei cat si pentru barbati cu prezentari organizate pe data de 23 septembrie, care vor iesi pe podium inainte de colectia de lux a lui Salvatore Ferragamo.

Penultima zi a Saptamanii Modei de la Milano va fi dedicata caselor Trussardi si Laura Biagiotti, care vor incheia Saptamana modei de la Milano care isi rezerva ziua de luni, 25 septembrie, unor marci mai putin cunoscute, dar sustinute de Camera Nazionale della Moda Italiana, Daizy Shely, Ujoh si Ssheena.

Vezi si:  Pasi simpli pentru o viata holistica pentru incepatori

Milano Fashion Week propune numai putin de 61 de defilari pentru aceasta editie, la care participa in premiera si designerii debutanti precum Albino Teodoro, Brognano si Younchan Chung, in spatiul dedicat noilor creatori de moda.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.