Ce trebuie sa stii daca calatoresti in Bulgaria, Austria, Italia sau Germania

Ce trebuie sa stii daca calatoresti in Bulgaria, Austria, Italia sau Germania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Ce trebuie sa stii daca calatoresti in Bulgaria, Austria, Italia sau GermaniaPerioada aceasta este perfecta pentru a petrece cateva zile in tari precum Bulgaria, Italia, Austria sau Germania. Aceste tari se bucura de vreme placuta si te vor impresiona prin atractiile turistice cu totul unice. Acceseaza 6pm.ro pentru a afla mai multe informatii de aceste minunate tari astafel incat sa calatoresti in deplina siguranta.

    Iata ce iti rezerva aceste tari

Austria

In cazul in care iti doresti sa ajungi in Austria in aceasta perioada cu propria masina trebuie sa stii ca pentru a putea calatorii conform legii trebuie sa iti cumperi o vinieta. Limitele maxime de viteza sunt: 50 km/h in localitati, 100 km/h pe soselele rapide dar si  pe drumurile nationale si 130 km/h pe autostrazi. In cazul in care depasesti aceste limite vei fi sanctionat cu amenda contraventionala sau cu suspendarea permisului de conducere.

Bulgaria

Poti ajunge in Bulgaria cu cea mai mare usurinta cu autoturismul. Trebuie totusi sa iti cumperi o vinieta care se va lipi pe parbrizul autoturismului. In aceasta perioada masina trebuie sa fie dotata cu anvelope de iarna. Limitele de viteza sunt: 50 km/h in localitati, 90 km/h in afara localitatii si 140 km/h pe autostrazi.

Germania

Vrei sa ajungi in Germania cu masina personala? Atunci trebuie sa stii ca parcarea este permisa doar in locurile rezervate, contra cost.

Limitele de viteza in Germania sunt 130 km/h pe autostrazi si 50 km/h in localitati.

Italia

In Italia poti ajunge cu masina personala doar daca platesti toate taxele. Limitele de viteza in Italia sunt: 50 km/h pe strazile urbane, 70 km/h pe strazile urbane de periferie, 90 km/h pe drumuri extraurbane, 110 km/h pe drumuri extraurbane principale sau 130 km/h pe autostrazi.

Vezi si:  Metode de a face economii in caz de concediere

Daca vrei sa ajungi neaparat in aceste tari cu masina atunci trebuie sa ai in vedere cele mentionate mai sus. Este recomandat ca atunci cand ajungi intr-o tara straina sa ai in vedere toate astea daca nu vrei sa te trezesti cu o amenda.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.