CES 2020 – Lenovo lanseaza ThinkPad X1 Carbon si X1 Yoga

CES 2020 – Lenovo lanseaza ThinkPad X1 Carbon si X1 Yoga

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Gama ThinkPad X1 de la Lenovo a cucerit inima unui numar mare de persoane. Este normal ca unii sa fie entuziasmati la auzul vestii ca X1 Carbon si X1 Yoga urmeaza sa fie prezentate in cadrul CES 2020.

Pastrand favoritele fanilor precum materialul MIL-SPEC si tastatura iconica a lui ThinkPad, duo-ul de laptopuri X1 Carbon si X1 Yoga vor face parte din colectia 2020 a constructorului Lenovo si fac parte din proiectul Intel Athena urmand sa fie dotate cu procesoarele Core a 10-a generatie.

Putem afirma ca ThinkPad X1 Carbon, care se afla la cea de-a 8-a genratie, este incarnarea  insusi ThinkPad-ului modern si ca este sinonim cu fiabilitate. In interiorul unei carcase negre sobre regasim procesoarele Intel Core i5 si i7. Regasim placa grafica integrata precum si pana la 16 GB memorie vie LPDDR 3 si stocarea poate include in egala masura un SSD PCI pana la 2 TB.

Ecranul de 14 inchi va fi propus sub mai multe forme, cea a unui panou full HD traditional, a unui panou full HD cu un ecran tactil, un ecran ePrivacy tactil, un panou WQHD IPS si, in cele din urma, un panou HDR 400 cu o rezolutie 4K UHD. Porturile sunt alcatuite din doua Thunderbolt 3, doua porturi USB 3.1 Gen 1, un port HDMI 1.4 si audio, exista si un sistem de boxe Dolby Atmos si patru microfoane.

Conectivitatea cuprinde Wi-Fi 802.11ax precum si o conectivitate LTE integrata avand in grija retelele Cat16. un webcam HD si o camera IR pentru Windows Hello se regasesc deasura ecranului cu un ThinkShutter pentru a le bloca cu scopul de a proteja intimitatea utilizatorului. Bateria ar trebui sa tina in jur de 18.5 ore. Functia de incarcare rapida permite incarcarea bateriei pana la 80% intr-o ora.

Vezi si:  Smartphone-uri: scenariul catastrofic pare sa se confirme

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.