Doua angajate au furat banii depusi la CEC de zeci de oameni din Zlatna

Doua angajate au furat banii depusi la CEC de zeci de oameni din Zlatna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

angajate cec bani zlatnaOamenii obisnuiesc sa isi puna deoparte bani pentru zile negre, pentru copii, pentru a face unele investitii ulterioare. Si care este cea mai sigura si mai des folosita metoda de economisire a banilor? Depunerea lor la CEC, desigur. Se pare ca nici aceasta solutie nu mai este eficienta in ziua de azi, cand oameni de buna credinta sunt furati direct din conturile de economii.

Doua surori, angajate la sucursala CEC din Zlatna, au furat banii depusi de zeci de oameni. S-au strans asadar 2 milioane de euro, bani furati din conturile a peste 300 de clienti. Unii dintre acestia au fost despagubiti, altii inca asteapta, pentru ca lucrurile se complica. Actele nu sunt tocmai in regula, pentru ca cele doua angajate surori au avut “grija” sa incaseze banii si sa nu ii opereze in sistem. Una din surori este arestata preventiv, cealalta este cercetata in libertate pana la noi ordine.

Pagubitii au chitante ce dovedesc ca au depus banii in conturi. Problema este ca sumele nu se regasesc in sistem. Spre exemplu, unul dintre pagubiti sustine ca a avut 200000 de lei in cont, si ca cei de la CEC i-au platit 40000 de lei. Oamenii isi vor primi banii daca o instanta judecatoreasca da o decizie in acest sens, dupa ce pagubitii demonstreaza ca au facut depozitele. De peste 11 ani, cele doua surori actionau in defavoarea clientilor bancii, si sustrageau bani de la acestia!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.