Hold Tight: un thriller adaptat dupa un roman al lui Harlan Coben

Hold Tight: un thriller adaptat dupa un roman al lui Harlan Coben

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Recent, in catalogul Netflix a fost adaugat filmul Hold Tight, a sasea adaptare a unui roman apartinand scriitorului Harlan Coben pe platforma de streaming. Un thriller polonez care, in ciuda calitatilor, nu prea reuseste sa convinga.

Dupa In The Woods, tot in Polonia este transpusa actiunea filmului Hold Tight. Mai precis, intr-o periferie de lux din Varsovia, unde locuitorii au format o comunitate unita. Dupa moartea accidentala a unui elev de liceu, cel mai bun prieten al sau,Adam, dispare fara urma. Parintii sai, disperati si ingrijorati, fac tot ce le sta in putere sa il gaseasca in timp ce colegii sai incearca sa ascunda un secret teribil…

La fel ca in toate romanele lui Harlan Coben, in paralel cu misterul care inconjoara disparitia lui Adam, urmarim un cuplu misterios care rapeste si ucide femeile din comunitate. Sau, povestea unei fetite, colega de clasa a surorii lui Adam, victima hartuirii la scoala. Totul pare amestecat, avem la un moment dat impresia ca nu mai intelegem nimic, asta pana in episodul al treilea cand incepem sa ne lamurim, sa vedem mai clar lucrurile. Probabil acesta este principalul defect al thrillerului realizat de Michal Gazda si Bartosz Konopka. Fara a fi prost realizat, nu reuseste sa ne prinda inca de la inceput deoarece inceputul este putin cam anost. Fara surprize, ansamblul isi gaseste sensul spre final. Insa, si aici avem impresia ca lucrurile sunt clarificate mult prea rapid. Adevarul este ca numarul de episoade este mic, doar sase.

Dupa excelentul In The Woods si derutantul The Innocent, aceasta noua adaptare a unui roman apartinand lui Harlan Coben ne dezamageste putin. In ciuda unei distributii impecabile alcatuite din Magdalena Boczarska, Leszek Lichota, Krzysztof Oleksyn (The Mire ’97) si Agnieszka Grochowska (In the Woods), Hold Tight nu va intra in top 10 al thrillerelor anului 2022. Insa, contractul semnat de Netflix si Harlan Coben prevede 14 adaptari. O speranta ca vom vedea ceva frumos in viitorul apropiat.

Vezi si:  Caravana Metropolis ajunge la Arad

Sursa: http://www.cinereflex.com/sans-un-mot-thriller-poussif-adapte-dun-roman-dharlan-coben/

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.