One of Us is Lying: serialul pe care fanii Pretty Little Liars il vor adora

One of Us is Lying: serialul pe care fanii Pretty Little Liars il vor adora

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La jumatatea drumului dintre Elite si Pretty Little Liars, Netflix tocmai a inceput sa difuzeze serialul One of Us is Lying, un serial nou, special conceput pentru adolescenti. Nimic revolutionar insa un serial care creeaza dependenta.

Creat de catre Erica Saleh dupa romanul cu acelasi nume scris de Karen M. McManus, One of Us is Lying ne duce in California, la liceul Bayview, in prima zi de scoala. Simon, un elev de liceu detestat de toti sau de aproape toti, se pregateste sa dezvaluie secretele a patru colegi pe blogul sau. Insa, inainte de a reusi sa isi duca amenintarea la bun sfarsit, isi gaseste sfarsitul in urma unei reactii alergice in timpul unei ore petrecute in detentie cu ceilalti patru colegi: Nate, Bronwyn, Cooper si Addy. Acestia din urma devin rapid principalii suspecti, atunci cand politia realizeaza ca este vorba de fapt despre o crima. In incercarea de a-si dovedi nevinovatia, cei patru isi vor uni fortele insa, secretele ascunse fac din ei potentiali vinovati…

Dupa primul episod in care ni se prezinta personajele principale, serialul devine adicitiv. Secretele celor patru sunt dezvaluite progresiv si spectatorul se intreaba la randul sau care este cel care minte. Nu putem sa nu ne gandim la seriale precum Elite sau Pretty Little Liars datorita laturii misterioase a intrigii si numeroaselor rasturnari de situatie. Dezvaluirea secretelor ne mai aminteste de un alt serial disponibil pe Netflix, Control Z.

In ciuda laturii “déjà-vu” si destul de clasice a serialelor pentru adolescenti, One of Us is Lying reuseste sa pastreze o anumita coerenta, evitand, la fel ca in Pretty Little Liars, rasturnarile de situatie banale. Serialul se bazeaza pe o distributie convingatoare compusa din Annalisa Cochrane (Addy), Marianly Tejada (Bronwyn), Chibuikem Uche (Cooper), Cooper van Grootel (Nate), Mark McKenna (Simon), Jessica McLeod (Janae) si Barrett Camahan (Jake).

Vezi si:  Preselectia Eurovision Romania va fi difuzata si la televizor. Care va fi programul?

Sursa: http://www.cinereflex.com/qui-ment-la-serie-que-les-fans-de-pretty-little-liars-vont-adorer/

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.