Doctor Who cu Ncuti Gatwa dezvaluie primele imagini

Doctor Who cu Ncuti Gatwa dezvaluie primele imagini

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Doctorul cu numarul 15 al serialului, interpretat de catre Ncuti Gatwa isi face prima aparitie intr-un teaser difuzat pe data de 23 octombrie.
Poate sa imi spuna cineva ce se petrece aici? Intreaba Ncuti Gatwa in teaser si exact acelasi lucru vor sa stie si fanii serialului. Dupa episdoul The Power of the Doctor, care marcheaza ultima aparitie a lui Jodie Whittaker in pielea doctorului cu numarul 13, un teaser difuzat pe data de 23 octombrie a dezvaluit primele imagini cu Ncuti Gatwa care va prelua fraiele.

Actorul, cunoscut pentru rolul din Sex Education, nu este singurul care apare in teaser. In realitate, David Tennant care a interpretat deja rolul doctorului intre anii 2005-2010 va reveni pentru trei episoade speciale, difuzate in noiembrie 2023 cu ocazia sarbatoririi a 60 de ani de serial. Acesta din urma va fi doctorul cu numarul 14 si Ncuti Gatwa, care i se va alatura, va fi doctorul cu numarul 15.

Aparitia lui David Tennant si a lui Ncuti Gatwa in aceste trei episoade inedite va marca cu siguranta trecerea de la vechea la noua generatie. Pentru moment, primele imagini nu ne permit sa stim daca Ncuti Gatwa va juca direct rolul de doctor sau alt rol.

Russell T Davies, cunoscutul showrunner, pare sa fi reusit sa prevada o multime de surprize pentru fanii acestui serial de succes. Daca aveti impresia ca aparitia lui David Tennant a fost un soc, sa stiti ca mai avem o multime de surprize de dezvaluit, a declarat acesta din urma.

Drumul spre al 15-lea doctor este incarcat de mistere, de orori, de roboti, de marionete, de pericol si de placere. Minunata Donna Noble (personaj interpretat de catre Catherine Tate si care apare in egala masura in teaser) este o alta surpriza. Cum, ce si de ce? Aveti aproape un an a dispozitie pentru a specula.

Vezi si:  Ce spun specialistii despre persoanele care asculta death metal

Sursa: https://www.huffingtonpost.fr/culture/article/doctor-who-avec-ncuti-gatwa-devoile-ses-premieres-images_209389.html

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.