Seriale coreene pe care trebuie sa le vezi

Seriale coreene pe care trebuie sa le vezi

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Coreea este cunoscuta pentru cultura sa aparte, pentru operele sale cinematografice in special. Din ce in ce mai multe persoane din intreaga lume se lasa seduse de filmele si serialele originare din Coreea. De fiecare data scenariul este original, de asta poti fi sigur. Insa, ceea ce fac si mai interesante aceste filme si seriale este urmatorul lucru: rasturnarile de situatie, care mai de care mai neasteptate.

Coreeni sunt extrem de priceputi atunci cand vine vorba de filme si seriale. An de an, producatorii lanseaza filme si seriale a caror actiune se invarte in jurul unor povesti neasteptate. Printre capodoperele oferite de cinematograful coreean regasim:
The Silent Sea

Acest serial, care a obtinut o nota de 100% pe Rotten Tomatoes, este un amestec de science-fiction si de horror apocaliptic. Este vorba de o adaptare a unui film din 2014, The Sea of Tranquility care se deruleaza intr-un viitor in care Pamantul nu mai are apa si umanitatea se confrunta cu posibilitatea extinctiei. Un grup de astronauti este trimis pe Luna unde s-a produs o tragedie in urma cu cinci ani pentru a colecta o mostra misterioasa, despre care se crede ca poate salva umanitatea.

Vincenzo

Vincenzo este un serial thriller, unul din cele mai urmarite seriale coreene din istorie. Este povestea unui mafiot si a unor avocati. In paralel, serialul spune povestea unui baiat adoptat de o familie de italieni la varsta de 8 ani. Atunci cand devine preferatul parintilor sai, fratele sau ordoneaza sa fie asasinat ceea ce il determina sa se refugieze la Seoul unde incepe o serie de razbunari brutale.

Vezi si:  Timisoara lanseaza StartUp

All of Us are Dead

Serialul se deruleaza intr-o versiune alternativa a prezentului in care un grup de liceeni raman captivi intr-o scoala realizand ca afara este o epidemie de zombii si, pentru a evita sa fie muscati, trebuie sa ramana ascunsi.

Sursa: https://www.mariefrance.fr/culture/series-coreennes-a-voir-absolument-660239.html#item=1

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.