Moartea lui Matthew Perry: droguri, alcool… sfarsitul tragic al vietii zbuciumate a lui Chandler din “Friends

Moartea lui Matthew Perry: droguri, alcool… sfarsitul tragic al vietii zbuciumate a lui Chandler din “Friends

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Matthew Perry a murit in aceasta sambata, in locuinta sa din Los Angeles, SUA. Viata sa a fost afectata de tulburari inca din adolescenta. In total, el a urmat peste saizeci de tratamente de dezintoxicare.

Sunt cel mai celebru grup de prieteni din lume. Dar, cei mai buni prieteni au pierdut unul dintre ei. Actorul Matthew Perry, care a interpretat personajul Chandler, a murit sambata, 28 octombrie, la Los Angeles. Inca la anuntul mortii sale, emotia aflarii vestii a devenit  una mondiala si intergenerationala. Si pe buna dreptate: a fost unul dintre personajele preferate ale serialului.

In serial, Chandler (alias Matthew Perry) era unul dintre cele mai simpatice personaje, ceea ce ii permitea sa emotioneze oamenii. Nu in ultimul rand prin faptul ca era unul dintre cei mai neindemanatici. Cel mai prost echipat pentru a se apara in viata. Cel mai prostanac. Toate acestea l-au facut sa fie mai mult ca noi.

Actorul a fost gasit sambata fara viata in jacuzzi-ul sau. Paramedicii nu au reusit sa il  resusciteze.

Este vorba despre un sfarsit tragic, dar si unul oarecum previzibil, chiar foarte previzibil. El spusese candva: “Am inceput sa mor imediat ce m-am nascut”. Exact asta a spus. Starea lui de rau data de foarte mult timp. Era deja prezenta atunci cand locuia cu mama sa in Canada. Pe atunci era deja alcoolic si dependent de droguri. La varsta de 15 ani, isi incepuse viata, atat pe plan profesional, cat si recreational, cu o serie de pierderi.

De-a lungul vietii sale, Matthew Perry a urmat 65 de tratamente de dezintoxicare si mai multe operatii chirurgicale majore. In total, a suferit in jur de cincisprezece operatii. Toate au fost fie reusite, fie nereusite. Chiar daca a continuat sa se bucure de afectiunea si de simpatia publicului. Dar nu numai atat. Prietenii sai din Friends nu au renuntat niciodata la el. Dar nu poti supravietui daca esti deja mort in interior.

Vezi si:  De ce sa te lasi inspirit de popularele citate despre viata?

 

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.