Se lanseaza o noua televiziune in Romania

Se lanseaza o noua televiziune in Romania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

MoziverzumO noua televiziune va fi lansata in Romania. Va difuza numai filme.

Membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au decis luna aceasta sa aprobe solicitarea de acordare a licentei audiovizuale pentru difuzarea prin satelit a unui canal de filme ce poarta numele de Moziverzum, radiodifuzorul exprimandu-si dorinta sa isi transmita programul pe intreg teritoriul Uniunii Europene, in Ucraina si Serbia.

Pentru inceput s-a planificat distribuirea acestui post de televiziune in doar cateva tari: Romania, Slovacia, Ungaria, Croatia si Serbia. Canalul Moziverzum are drept perioada de lansare semestrul 2 al anului 2017 si vine cu o alternativa extrem de competitiva pe piata canalelor care difuzeaza filme, oferind o varietate de genuri extrem de interesanta si captivanta totodata. Oferta Moziverzum consta in diferite genuri de filme precum actiune, comedie, aventura drama si horor.

Moziverzum le va oferi telespectatorilor cele mai noi filme, dar si filme clasice, istorice si nu numai, absolut toate asigurate de contracte cu cunoscute case de productie. Moziverzum urmeaza sa emita 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, iar oferta sa se aliniaza la dorintele telespectatorilor.

SC CEE Broadcasting Co. SRL este compania care a solicitat licenta audiovizuală pentru Moziverzum si face parte din grupul TV2.

Compania CEE Broadcasting Co. SRL urmeaza sa lanseze o paleta larga de canale diversificate. Investitia totala a companiei pentru lansare este asigurata din surse financiare proprii si se ridica la suma de 8,8 milioane de euro pe an conform documentelor depuse la CNA. Partea care va reveni Moziverzum este de aproximativ 0,9 milioane de euro pe an pentru filme de calitate.

Vezi si:  Cele mai frumoase locuri de vizitat din Bucureşti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.