Filmele care ar fi meritat sa aiba o continuare

Filmele care ar fi meritat sa aiba o continuare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Unele persoane, dupa ce descopera povestea unui film, se simt cel mai adesea, satisfacute cu privire la final si sunt gata sa descopere un alt film. Dar, alte persoane si-ar fi dorit ca povestea sa nu se incheie niciodata si viseaza la o continuare.

Este si cazul filmelor din aceasta lista, care fara doar si poate, ar fi meritat o continuare. Iata-le mai jos.

Inception. Capodopera lui Cristopher Nolan a pornit in randul fanilor o adevarata dezbatere cu privire la o continuare si chiar s-a si sugerat ca filmul sau, Tenet, ar fi o continuare deghizata. Dar, nu este cazul si continuarea acestui film pare improbabila.

Mr. and Mrs. Smith. Un film care a pus capat mariajului dintre Brad Pitt si Jennifer Aniston pentru a da nastere unei noi uniuni. Filmul a avut un real succes la Holywood si fanii chiar au cerut o continuare. Dar, nu este posibil din cauza divortului dintre Brad si Angelina.

Spy. Un film al lui Paul Feig care a ramas fara continuare, in ciuda succesului sau, cu Melissa McCarthy in rolul unui detectiv. Se pare insa, ca proiectul a fost lasat deoparte.

World War Z. Intr-o vreme, se parea ca toate sansele sunt de partea unei noi continuari. Chiar daca a fost prevazuta, a fost anulata in anul 2019, aparent din cauza unor probleme de buget.

Wanted. Este un film de actiune foarte palpitant care a lasat publicul cu speranta ca va mai exista inca o continuare. James McAvoy, cel care a jucat alaturi de Angelina Jolie, a declarat ca i-ar placea sa reia rolul lui Wesley Gibbon, dar proiectul se afla intr-un punct mort.

Vezi si:  Madre Solo Hay Dos, o comedie mexicana difuzata de Netflix

E.T. Da, toata lumea l-a adorat pe extraterestru si pe micul sau prieten, Elliot. Dar, se pare ca nu este prevazuta nicio continuare.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/cinema/487005/ces-films-auraient-merite-une-suite

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.