Sharon Stone va produce si va juca intr-un thriller despre restituirea unui tablou furat de nazisti

Sharon Stone va produce si va juca intr-un thriller despre restituirea unui tablou furat de nazisti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Sex, arta si istorie…actrita in varsta de 63 de ani revine in forta, in fata si in spatele camerei de filmat cu Woman on Fire. O adaptare a cartii scrie de romanciera Lisa Barr, carte centrata pe un scandal din lumea artei.

Dupa sulfurosul Basic Instinct (1992) al lui Paul Verhoeven, Silver (1993) al lui Philip Noyce si Casino (1996) al lui Martin Scorsese, actrita Sharon Stone produce si joaca in filmul Woman of Fire. Un thriller de actiune, o combinatie de erotism, suspans si conflicte de interese, punand in scena cautarea unei capodopere expresioniste furata de catre nazisti in timpul razboiului.

Scenariul thrillerului Woman on Fire urmareste povestea personajului lui Jules Roth, o tanara redactoare recrutata de catre Dan Mansfield, unul din cei mai cunoscuti jurnalisti de investigatie din Chicago, care ii incredinteaza o misiune neobisnuita, strict secreta. Cei doi protagonisti au misiunea de a regasi celebrul tablou al unui pictor expresionist, la cererea unui designer aflat pe patul de moarte.

Insa, in paralel, in Europa, provocatoarea si puternica detinatoare a unei galerii Margaux de Laurent, bogata mostenitoare a unei familii de colectionari, este in egala masura in cautarea acestui tablou. Care din acestia va reusi sa puna mana pe acest tablou?

Oricum ar fi, viitorul lung-metraj al lui Sharon Stone il va incita pe cel care il vizioneaza sa se intrebe unde se poate trasa linia intre cautarea justitiei si razbunare. Lucrand impreuna cu autoarea, Lisa Barr, Sharon Stone a produs deja o multime de filme, seriale si documentare. Agent X (2015), The Cure (2018) precum si comedia All I Wish (2018) si drama Running Wild (2017). Insa, inainte de a aparea in Woman on Fire, celebra actrita va juca in drama What About Love al lui Klaus Menzel si in sezonul al doilea al serialului The Flight Attendant pe HBO Max. Inca nu se stie cine va mai juca in Woman on Fire nici cand va fi lansat insa cu siguranta vom afla curand.

Vezi si:  4 motive care te vor face sa te scufunzi in universul « The Promise »

Sursa: https://www.lefigaro.fr/culture/sharon-stone-produira-et-jouera-dans-un-thriller-sur-la-restitution-d-un-tableau-spolie-par-les-nazis-20220224

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.