Royal baby – tot ce stim pana in acest moment

Royal baby – tot ce stim pana in acest moment

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In ultimele zile, nu departe de Londra, mai multe indicii au semanat indoiala cu privire la nasterea bebelusului regal – o ambulanta si un elicopter au fost observate vineri, 26 aprilie, in apropiere de resedinta lui Meghan Markle si a printului Harry.

S-a nascut deja bebelusul regal? Este agitatie in regiunea rurala din Windsor. O ambulanta a fost observata pe data de 26 aprilie in exteriorul Frogmore Cottage, unde cuplul princiar s-a mutat la inceputul lunii aprilie, parasind domiciliul de la Kensington Palace din Londra. Conform tabloidelor chiar si un elicopter a survolat zona in ziua respectiva.

Ambulanta, alerta falsa?

Conform unui comunicat din partea South Central Ambulance Service a fost vorba despre un simplu exercitiu si a adaugat faptul ca, confidentialitatea pacientilor trebuie respectata in orice moment. In plus, nu comenteaza problemele operationale cu privire la familia regala…

Printii Harry si William nu par deloc ingrijorati

Asteptat in data de 28 aprilie la Maratonul de la Londra sosirea (sau nu) a printului Harry ar trebui sa ne indice faptul ca daca Meghan Markle a nascut sau nu. Viitorul tata nu si-a confirmat de fapt prezenta, tinand sa ramana alaturi de sotia sa in cazul in care nasterea se declanseaza. Dret urmare, mare a fost surpriza tuturor cand l-au vazut pe print facand act de prezenta la Maraton.

Nicio prezentare oficial in presa

S-a nascut sau nu bebelusul regal? Ducele si ducesa de Sussex au fost extrem de clari cu privire la acest subiect – presa nu va fi prezenta in ziua cea mare, ziua in care royal baby se va naste. Zvonurile sustin ca acesta se va naste acasa insa nimic confirmat inca. O decizie ciudata deoarece atat Diana si Charles cat si printul William si Kate Middleton au decis sa isi prezinte copiii in fata presei. Cei doi se pare ca vor sa rupa aceasta traditie.

Vezi si:  Doctor Who cu Ncuti Gatwa dezvaluie primele imagini

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.