Horoscop chinezesc: ce iti rezerva anul 2021?

Horoscop chinezesc: ce iti rezerva anul 2021?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Este anul Bivolului de Metal.

Anul acesta, Noul An Chinezesc a debutat pe 12 februarie si corespunde anului Bvolului de Metal. Bivolul este al doilea animal din calendarul chinezesc, care se schimba in fiecare an, dupa cum bine stiti. In realitate, fiecare nou an vine cu un animal nou, cu o semnificatie aparte legata de mitologie. Bivolul este asociat orelor 1-3 dimineata, muncii sustinute si sinceritatii. In 2021, elementul Bivolului este metalul, ceea ce semnifica ca o multime de provocari sunt prevazute pentru acest inceput de an 2021. Anul acesta, tulpina celesta este xin, un cuvant caruia ii sunt asociate increderea, sentimentele si obiectivele pe termen lung.
In timp ce toate celalalte animale din zodiacul chinezesc depun eforturile

necesare pentru a munci, pentru a reusi in tot ceea ace isi propun, anul acesta este ocazia perfecta pentru Bivol de a reflecta putin la drumul parcurs. Este un an al reflexiei, al meditatiei si al avantajelor castigate de-a lungul vietii. Este si un an excelent pentru Bivol daca isi doreste sa intemeieze o familie, sa aiba copii sau sa se casatoreasca.

Cei nascuti in acest semn astrologic sunt compatibili cu Tigrul, Calul si Iepurele. Bivolul de Metal si Capra trebuie sa invete sa se tolereze, insa altceva nu exista intre ei. Bivolii de Metal trebuie sa se astepte ca anul acesta sa aiba parte de situatii neprevazute la locul de munca. Situatia financiara este una destul de riscanta.

Pentru Bivolii care inca studiaza, lucrurile nu vor fi usoare. Asta deoarece risca sa fie distrasi de alte lucruri si sa fie exmatriculati. Ar trebui sa se tina departe de orice conflict si sa incerce sa se tina departe de scandaluri. Viata sociala le poate da mari dureri de cap deoarece trebuie sa rezolve conflictele aparute intr-un mod cat mai pasnic.

Vezi si:  Agentia de turism Tourex - organizatoare de itinerarii turistice de Sf. Maria in Europa

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.