Livrare flori Bucuresti si o florarie de vis din capitala

Livrare flori Bucuresti si o florarie de vis din capitala

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

livrare-flori-bucurestiTrandafirii conservati erau folositi la sarbatori similare, cum ar fi Sfantul Valentine sau Ziua Mamei. Multe companii au gasit acum un spatiu unic pentru conservarea acestora, motiv pentru care observam cerintele similare de crestere a vanzarilor pe tot parcursul anului.

„Un trandafir este un trandafir este un trandafir “, a scris Gertrude Stein, referindu-se nu la natura iubirii, ci la legea identitatii si la ideea ca lucrurile sunt adesea pur si simplu simple, asa cum ni le ofera viata in momentele in care ne asteptam cat mai putin.

Trandafiri criogenati

In timp ce acest produs ar putea sa arate si sa se simta ca un trandafir proaspat taiat, vita sa va fi una mai longeviva decat majoritatea relatiilor de cuplu traite in zilele de astazi. Floraria de vis este printre putinele florarii din Romania care pun la dispozitia clientilor acest flori nemuritoare puternic colorate si evidentiate de rafinament. In acest sens, se vor oferi servicii de livrare flori Bucuresti pentru a va putea bucura atat dumneavoastra cat si persoanele dragi de bunuri oferite la grad inalt. Floraria de Vis nu numai ca reuseste sa inglobeze forme frumoase echilibrate din punct de vedere ale buchetelor de flori, insa pune accentul pe rafinament, motiv pentru care un trandafir criogenat poate reprezenta o alegere optima celor care isi doresc sa sisi exprime dragostea nemuritoare persoanei iubite.

Pentru a intelege mai bine acest termen de trandafir criogenat, este necesara istorisirea talcului acestora, facuta de unii dintre angajatii Floraria de Vis. Conservarea florilor dateaza de mii de ani – primele exploatate au fost coroanele de flori uscate ce au fost descoperite in morminte egiptene vechi de peste 4.000 de ani. In cealalta parte a globului, victorienii erau innebuniti dupa diversitate de flori presate oferite de piata de profil. Dezvoltarea a reusit sa faca ca pana in anii 1970, existenta unei metode de liotizare recent dezvoltata care a captat imaginea vie a florilor aflate sub presiunea acestui procedeu. In anii 1980, cercetatorii de la Universitatea din Berlin si Bruxelles au inceput un proiect comun care folosea glicerina pentru a prelungi viata florilor taiate. Pana in anii ’90 procesul a fost rafinat, iar florile proaspat taiate puteau fi deshidratate, lasandu-si structura intacta. Acestea necesitau sa fie introduse din nou in substanta formata in proportie de peste 60% din ulei pentru a-si pastra aspectul tanar in mod constant. In prezent insa totul se bazeaza pe crearea si echilibrarea detaliilor stilististe, floristii de la Floraria de vis oferind trandafiri conservati, aranjamente florale de nora 10 si alte buchete de flori traditionale ce pot transmite profunzimea sentimentelor.

Vezi si:  4 sfaturi pentru alegerea camasii de barbati

Flori la domiciliu

Daca va vei dori sa achizitionati un obiect deprins din basme, invelit intr-un clopot de sticla bine securizat, atunci trandafirii criogenati reprezinta alegerea optima pe care o veti putea lua alaturi de un specialistii al echipei Florarie de Vis. In acest sens, putem afirma ca longevitatea acestora va putea sa controleze o perioada de viata de pana in 25 de ani, daca florile se vor feri de soare sau de conditii de umiditate iesite din comun.

Crescand in era vitezei, capacitatea de a livra flori online Bucuresti este ara doar si poate esentiala celor care iubesc ideea eternitatii. Astfel, livrare florilor la domiciliu pentru cei care traiesc in Bucuresti, devine o bucurie.

Floraria de vis reuseste in acest sens sa aduca zabetul pe buze clientilor, punand la bataie cele mai bune servici de livrare gratis in capitala.

Daca stiti ca se aproprie un eveniment special si inca nu ati gasit produsul perfect, atunci va invitam sa cercetati cu atentie fiecare trandafiri criogenat oferit de Floraria de vis. Cu siguranta ca alegerea nu va fi regretat!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.