Longevitate- sfaturile in materie de sanatate ale unui medic japonez mort la varsta de 105 ani

Longevitate- sfaturile in materie de sanatate ale unui medic japonez mort la varsta de 105 ani

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Sa ramai cat mai mult in viata, fiind in acelasi timp foarte sanatos si foarte fericit, este foarte usor si posibil. Si un doctor japonez, pe numele sau, Shigekai Hinohara este cel care ne da cheile longevitatii.

Decedat la varsta de 105 ani, acest doctor, un doctor renumit japonez, si-a facut mai mult timp sa ne spuna care sunt secretele longevitatii, inainte de a-si da obstescul sfarsit.

Adopta o alimentatie lejera si echilibrata. Specialistul in longevitate ataca in special supraponderabiltatea si ne aminteste de importanta meselor lejere si echilibrate. Astfel ca, la micul dejun, o cafea, un pahar cu lapte, suc de portocale si o lingurita de ulei de masline sunt mai mult decat de ajuns.

Pentru pranz, nu esti obligat sa mananci, daca esti prea ocupat sa mananci, poti sari peste el. Seara trebuie sa consumi cateva legume, putin peste, orez si de doua pri pe saptamana 100 de grame de carne.

Atunci cand intri la pensie, nu inseamna ca viata ti s-a terminat. Mai ales daca ai posibilitatea sa lucrezi  pe timp de dimineata.

Alege muzicoterapia si zooterapia. Medicina traditionala japoneza recunoaste faptul ca anumite operatii pot sta la originea unor dureri, deci trebuie sa te operezi doar daca este neaparat nevoie. Unele interventii ar putea sa fie inlocuite cu alte tratamente mai non conventionale precum zooterapia sau muzicoterapia.

Uita de lift si mergi mereu pe scari. Un reflex care poate parea aiurea, dar care te va ajuta sa castigi foarte multi ani in plus. Si daca poti sa urci si sa cobori de cat mai multe ori pe zi scarile si mai bine deoarece iti vei solicita muschii tot mai mult.

Vezi si:  Aparatură modernă pentru cabinetele de manichiură și pedichiură!

Distreaza-te pentru a te trata. Daca vrei sa uiti de durere, cel mai bine ar fi sa te distrezi, specialistii sunt de parere ca daca nu te mai focalizezi asupra durerii, aceasta dispare.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.