Nubia isi dezvaluie ceasul telefon cu ecran suplu

Nubia isi dezvaluie ceasul telefon cu ecran suplu

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Odata cu conceptul Alpha care a va fi prezent la MWC 2019 din Barcelona, filiala chinezeasca ZTE nu vrea sa vorbeasca despre ceas ci despre telefon care se prinde in jurul incheieturii.

Smartphonurile nu sunt singurele care vor profita anul acesta de un ecran suplu. Dovada odata cu teaserul dezvaluit de Nubia in care ni se prezinta un ceas bratara al carui ecran imbraca incheietura. Sloganul ? Flex Your Life. Un ecran suplu pe un ceas, ceea ce nu s-a mai vazut niciodata pana acum ceea ce ne permite sa profitam de o mai mare suprafata de afisare. Doar ca, in momentul in care il vedem la incheietura unor privilegiati ai sortii ne dam seama ca are volumul unei bratari electronice ceea ce inseamna ca nu este foarte discret.

De altfel, Nubia prefera sa vorbeasca de smartphone care imbraca incheietura mai degraba decat de ceas inteligent. Aparatul va fi dezvaluit pe data de 24 februarie in cadrul MWC de la Barcelona. Profita de un ecran OLED suplu pe care apar icoane, imagini si linii de text. Chiar daca carcasa este din plastic, bratara este din metal.

Unde va fi cartela SIM ?

Remarcam si prezenta unui obiectiv pe cadran ceea ce inseamna ca Nubia, filiala ZTE, a reusit sa strecoare un senzor foto. Ceea ce permite realizarea unor selfiuri doar uitandu-ne

la ceas, sau a unor videoconferinte. Inca nu este disponibila nici o alta informatie cu privire la configuratie nici cu privire la compatibilitatea cu smartphone-uri sau magazine de aplicatii.

Vezi si:  Patru elevi romani au creat un robot autonom capabil sa ingrijeasca sturioni

Cu siguranta va permite citirea unor mesaje text provenite de pe smartphone sau de pe PC. Ramane de vazut daca va putea primi o cartela SIM sau se va multumi cu aceste functii simple de ceas.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.