Tehnologia ne poate apara de soare

Tehnologia ne poate apara de soare

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

tehnologia si soareleSpecialistii sustin ca un roman din trei nu a folosit niciodata o protectie solara. Mai mult decat o statistica, aceasta este realitatea dura care ne demonstreaza cat suntem de indiferenti in fata unui pericol atat de mare. Insa, din fericire, tehnologia tine pasul, drept urmare, radiatiile se pot masura prin intermediul unei aplicatii.

Pielea noastra poate fi protejata prin intermediul unui plasture care poate rezista pana la cinci zile. Aceasta noutate a fost anuntata in cadrul celui mai mare festival tehnologic din estul Europei, iCEEfest.

Drept urmare, de anul acesta, din geanta de plaja nu ar trebui sa lipseasca acest plasture minune. Un plasture care ne protejeaza de radiatiile solare si care ne ajuta sa constientizam cat se periculoase sunt acestea, la ce riscuri ne supunem.

Aplicatia se poate personaliza in functie de tipul fiecaruia de piele, in functie de varsta dar si in functie de crema de protectie solara folosita. Anual, la noi in tara, o treime din persoanele diagnosticate cu cancer de piele mor. Pana si alunitele se pot controla cu ajutorul unei aplicatii. Aceasta aplicatie este deja folosita de aproape un milion de telefoane mobile din lume. Imaginile incarcate de utilizatorii aplicatiilor ajung la doi medici specializati care verifica algoritmul.

Exista si aplicatii care ne pot ajuta sa obtinem un bronz sanatos si frumos. Acestea ne informeaza cat de daunator este soarele si cat putem sta sub razele acestuia. SunZapp este aplicatia care identifica tipul de piele al utilizatorului dupa ce acesta a incarcat in prealabil o poza cu el. Aceasta aplicatie ii spune ce factor de protectie ar trebui sa foloseasca in functie de zona in care se afla si in functie de gradele de afara.

Vezi si:  Printeaza cele mai calitative materiale la tine acasa. Alege cartusul potrivit

Recomandarile sunt urmatoarele: ar trebui sa ne expunem la soare maxim 20 de minute pe zi si sa nu uitam de crema de protectie solara.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.