Tot ce trebuie sa stii despre leasing auto. Informatii utile de la specialisti

Tot ce trebuie sa stii despre leasing auto. Informatii utile de la specialisti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Poate anul acesta te-a pus pe ganduri in legatura cu mijloacele de transport in comun si te-a facut sa regandesti anumite aspecte legate de calatorii. Indiferent ca iti place sa evadezi din oras in fiecare weekend sau, pur si simplu, masina ti-ar fi utila pentru naveta de zi cu zi, este clar ca e mult mai comod sa ai o masina proprie decat sa apelezi mereu fie la tramvai sau bus. Singura intrebare ramane insa daca chiar vrei sa investesti intr-o masina noua, sau ai prefera o varianta mai convenabila, cum ar fi un leasing auto?

Poate deja ti-ai pus problema ca o varianta de leasing auto ar fi mult mai convenabila decat cumpararea unei masini noi, cu rate de la banca si alte complicatii. Ceea ce ii opreste pe multi de la a se avanta intr-un program de leasing auto este ca nu cunosc indeajuns detaliile legate de functionarea leasingului.

De ce sa apelezi la un program de leasing auto?

Iti vom da cateva motive pentru care sa apelezi la un program de leasing auto:

  1. O varianta de a avea o masina sigura si eleganta

Este clar ca atunci cand vine vorba de propria familie sau de prieteni, vrei sa poti avea un mijloc cat mai sigur de transport. Problema cea mai mare cand vine vorba de masini la mana a doua este ca nu stii niciodata in ce stare le cumperi. Este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi pentru un pret mai convenabil. Insa vrei sa iti asumi un astfel de risc ce ti-ar putea pune viata in pericol?

Vezi si:  Zelensky face curat in administratie in urma scandalurilor de coruptie

Cand vine vorba de masini nou noute, trebuie sa recunoastem ca nu multi si-ar permite o una cu dotari full, care sa fie si destul de eleganta. Astfel, cea mai optima varianta ramane leasingul auto. Tot ce trebuie sa ai in vedere este ca atunci cand apelezi la un program de leasing auto vei avea nevoie de un avans initial, indiferent de compania la care apelezi. Cu aceeasi companie vei stabili si nivelul ratelor pe care urmeaza sa le achiti si perioada contractuala. La finele perioadei contractuale, decizia va ramane la latitudinea ta, fie ca vrei sa pastrezi masina in continuare, fie ca vrei sa o inapoiezi.

  1. O masina noua, fara batai de cap

Precum spuneam, multa lume se sperie de birocratia din spatele unui program de leasing auto, insa cu ajutorul necesar nimic nu va parea dificil. O masina pe care o iei prin leasing trece deja prin toate verificarile tehnice necesare, astfel ca tu sa fii sigur de un drum fara peripetii. In plus, astfel poti conduce masina la care visezi, nu doar pe cea pe care ti-o permiti.

  1. Fara batai de cap si compromisuri

In cazul in care ai alege o masina noua sau una la mana a doua, iti iei un angajament atunci cand vine vorba de plata, fie fata de o banca sau fata de propriile economii. Insa, apeland la un program de leasing, treci peste acest aspect neplacut. In plus, masina poate sa ramana a ta sau nu, in functie de cat esti de multumit.

Colaboreaza cu specialistii de la Auto-Leasing

Indiferent de alegerea pe care o faci, noi te indemnam sa pui mereu calitatea si siguranta pe primul plan atunci cand vine vorba de masini second hand.

Vezi si:  5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre OIREP-uri

Poti arunca o privire chiar acum asupra ofertei celor de la  auto-leasing.ro, unde poti gasi cele mai convenabile variante si solutii de incredere!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.