Vedetele care sunt in cuplu parca dintotdeauna

Vedetele care sunt in cuplu parca dintotdeauna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Uneori avem tendinta sa credem ca la Hollywood ne casatorim repede, pentru a divorta la fel de repede. Si totusi, unele celebritati traiesc cea mai frumoasa si mai lunga poveste de dragoste.

Sarah Michelle Gellar si Freddie Prinze Jr. formeaza un cuplu inca din anul 2000. Acestia s-au cunoscut in anul 1997 si formeaza un cuplu din anul 2000. Iar din anul 2002, de cand s-au casatorit, par mai fericiti ca niciodata. Au o fiica Charlotte si un fiu, Rocky. Impreuna au trecut peste toate greutatile, mai ales peste grava depresie a lui Sarah de la nasterea primului copil.

Beyonce si Jay-Z formeaza un cuplu din anul 2002. Atunci cand s-au intalnit, ea avea 18 ani, el 30. Rapperul, aflat in varful cariereri sale, este foarte impresionat de frumusetea si de talentul liderului de la Destiny’ s Child. In anul 2008 se casatoresc in mare secret iar acum sunt fericitii parinti a trei copilasi.

Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker formeaza un cuplu din anul 1992. Saraj este deci foarte departe de imaginea de eterna celibarata a lui Carrie. Acestia au impreuna trei copii si actrita adora sa stea departe de tot ce este glamour alaturi de sotul sau pe care il iubeste la nebunie.

Jada Pinkett Smith si Will Smith formeaza un cuplu inca din anul 1997. Cuplul s-a casatorit in anul 1997 si au impreuna doi copii. Iar impreuna au stiut cum sa treaca peste toate dificultatile.

Rita Wilson si Tom Hanks sunt impreuna din 1981. Tom Hanks s-a indragostit de Rita in anul 1972 atunci cand a vazut-o pe micul ecran cand juca intr-un sitcom. Dar doar in anul 1881 cei doi s-au regasit pe platourile de filmare de la Bosom Buddies. Acestia au ales sa se casatoreasca in anul 1988, secretul relatiei lor tinand de maturitate, de timming si de dorinta de a instura o legatura intima.

Vezi si:  De ce Kate Middleton isi doreste un al patrulea copil

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.