Asa tata, asa fiu. Horatiu Malaele va juca alaturi de fiul sau Bogdan intr-un spectacol

Asa tata, asa fiu. Horatiu Malaele va juca alaturi de fiul sau Bogdan intr-un spectacol

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

horatiu-malaeleCunoscutul actor si caricaturist Horatiu Malaele va juca alaturi de fiul sau cel mare, Bogdan, intr-un spectacol deosebit ce poarta numele de Editie Speciala. Premiera spectacolului va avea loc Sambata, 24 iunie de la ora 19 :30 la Cinema Pro. Alaturi de cei doi actori Malaele va participa la spectacol si muzicianul Radu Captari.

Spectacolul dispune de o dinamica deosebita, Malaele tatal si Malaele fiul vin cu o serie de momente si dialoguri spumoase dar si o multime de monologuri care ii vor face pe spectatori sa treaca prin stari afective deosebit de intense, de la lacrimi la rasul in hohote. Cel putin asta ne promite personajele principale.

Acest nou spectacol se bazeaza pe texte viguroase, pigmentate cu momente „Best of Horatiu Malaele”, culese din cele mai aplaudate spectacole ale actorului, un act artistic ce vrea sa demonstreze, probabil, incă o data daca mai este nevoie ca nu ai cum sa nu il iubesti pe actor in momentele in care metamorfozele scenice comunica adevaruri simple. Muzica lui Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ce apartin aceluiasi maestru Horatiu Malaele vin sa completeze tabloul spectacolului de 90 de minute.

Gratis la film. Dupa „Editie Speciala” va urma, in aceeasi seara, o proiectie a filmului „Funeralii Fericite“, o comedie cel il are in prim plan pe Malaele tatal atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor. Accesul spectatorilor la vizionarea peliculei va fi gratuit. Filmul infatiseaza o lume populata de personaje bizare in care comedia neagra se imbina cu satira sociala si cu drama psihologica, totul pe muzica reputatului compozitor Vladimir Cosma.

Vezi si:  Netflix isi cere scuze dupa criticile aspre primite din cauza posterului filmului Cuties

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.