Comitetul executiv al PSD s-a reunit vineri dupa decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul executiv al PSD s-a reunit vineri dupa decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vineri, in cadrul unei sedinte, Comitetul executiv al PSD a fost convocat de urgenta incepand cu orele 16.00. Asta dupa ce Instanta Suprema a decis joi condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Ulterior, aceasta informatie a fost confirmata de catre PSD in cadrul unui anunt oficial.

Sedinta comitetului executiv al PSD urmeaza sa se desfasoare in sala grupului parlamentar al partidului de la nivelul 1M al Palatului Parlamentului.

Joi, magistratii Curtii Supreme au decis condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni cu executare in cadrul procesului angajarilor de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman in care acesta este acuzat de instigare la abuz in serviciu. Insa aceasta decizie se pare ca nu este una definitiva.

Magistratii Curtii de Casatie si Jusitie au decis sa anuleze pedeapsa cu suspendare de doi ani primita de catre Liviu Dragnea in cadrul dosarului Referendumului. Liviu Dragnea a fost achitat si de acuzatia de fals intelectual.

Liderii organizatiilor judetene ale partidului au primit un mesaj de convocare la sedinta. Numarul 2 ca functie in partid este Viorica Dancila, care este presedintele executiv PSD. Dupa anuntarea acestei sentinte Liviu Dragnea nu a avut nicio reactie si inca nu se stie daca intentioneaza sau nu sa se retraga din fruntea partidului sau daca doreste ca, Comitetul executiv al PSD sa reconfirme sprijinul fata de el.

Insa, ceilalti lideri ai partidului PSD, ministri, sefii de filiale judetene au reactionat prin mesaje de sustinere pentru presedintele PSD. Un document oficial arata ca, CexN al PSD a decis in cele din urma ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa ramana prezent in toate functiile politice detinute de acesta, la conducerea partidului cat si la conducerea Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Vezi si:  Eugen Tomac cere demisia Ministrului Educatiei

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.