Kate Middleton isi face debuturile pe Instagram

Kate Middleton isi face debuturile pe Instagram

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Reintoarsa din calatoria sa oficiala in Pakistan, Kate Midlleton a ales sa publice primul sau continut pe contul de Instagram, Kesington Palace.

O premiera deci pentru Kade Middleton. Duminica, 20 octombrie, sotia printului William a inaugurat contul de Instagram Kesington Palace, pentru a publica un mesaj sub numele sau, Catherine. O premiera deci de la crearea contului de Instagram oficial, in anul 2015. Acesta are drept scop sa puna in lumina actiunile intreprinse de ducele si ducesa de Cambridge. Dar de obicei, anumite echipe sunt cele care se ocupa cu crearea de continut sau cu editarea anumitor poze.

Kate Midlleton vorbeste deci despre calatoria sa la Pakistan. Pentru prima sa postare pe Instagram, mama printului George, a printesei Charlotte de 4 ani si a printului Louis de un an, a ales sa faca referire la calatoria sa oficiala in Pakistan. Aceasta revine mai ales asupra vizitei de la orfelinatul SOS Children’s Village, din Lahore, care a fost facuta in 18 octoombrie.

Aceasta a precizat ca aceasta comunittate, de la SOS Village, s-a construit in jurul familiei, a celei mai bune familii pe care ti-ai putea-o imagina. Aici toata lumea s-a adunat pentru a creste, a iubi si a proteja copiii. Acesti copii care, au  trait majoritatea in conditii traumatizante, aici sunt crescuti in cea mai iubitoare atmosfera  si sunt capabili mai apoi sa lege cele mai frumoase relatii de care au nevoie cu disperare pentru a se dezvolta.

Timp de cateva zile, Kate Middleton si printul William au avut deci un turneu oficial in Pakistan. Au jucat cricket la National Cricket Academy, au vizitat Shaukat Khanum Memorioal Cancer Hospital si s-au intalnit cu elevii de la Islamabad Model College. O ocazie ideala de a merge pe urmele printesei Diana care a fost si ea in Pakistan cu cateva luni inainte de tragica sa disparitie.

Vezi si:  Viggo Mortensen: cine este Ariadna Gil, discreta sa partenera de viata?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.