Noi proteste anti-Guvern in capitala si in tara

Noi proteste anti-Guvern in capitala si in tara

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In jur de 150 de bucuresteni s-au adunat ieri seara incepand cu ora 18,30 in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei. Proteste au avut loc si in celelalte orase din tara.

Protestatarii au venit in Piata Victoriei echipati cu steaguri, pancarte, tobe si fluiere si au scandat PSD ciuma rosie, DNA sa vina sa va ia, Justitie, nu coruptie, Jos Tariceanu, Dragnea, Toader si Doreanu sau Nu vrem sa fim condusi de hoti.

Pe pancartele protestatarilor apar diferite mesaje precum: Romanio, te iubesc ; Incompetentii, inaptii, inadaptatii ; Dragnea, Tariceanu, Tudose – incompatibili.

Conform manifestantilor din Piata Victoriei acest protest a fost aprobat sa se desfasoare pana la ora 21,00. Jandarmii au pus in Piata Victoriei garduri cu scopul de a impiedica accesul mainfestantilor pe spatiul carosabil.

Au avut loc proteste si in tara. 600 de oameni s-au adunat si in Piata Victoriei din Timisoara, determinati sa nu renunte la proteste in cazul in care Guvernul nu renunta la controversatele schimbari din legea justitiei. In plus, la ora 18,30, in jur de 100 de protestatari se afau deja in fata unuia din cele mai mari magazine din centrul Sibiului de unde si-au exprimat dorinta de a marsalui pe doua din cele mai importante bulevarde din oras. Conform organizatorilor, si acest protest este aprobat pentru a se desfasura pana la ora 21,00.

Si in Cluj-Napoca au protestat in jur de 500 de persoane, in Piata Unirii, impotriva noilor masuri fiscale si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei, atat de controversate in ultima perioada.

Vezi si:  Coronavirus Romania – 49 de cazuri confirmate

Protestatarii poarta bannere si pancarte cu inscriptii precum ‘Uniti salvam toata Romania’, ‘Suntem cu ochii pe voi’, ‘Cand injustitia devine lege, rezistenta devine datorie’, ‘Nu vrem dictatura’, ‘Nu muncim ca ei sa ne fure’, ‘Dragnea la puscarie’, ‘PSD = cuib de mafioti’.

La Brasov, in jur de 200 de persoane protestau in jurul orei 18,30, in fata Prefecturii. Ei scandeaza lozinci impotriva Guvernului si a PSD, iar pentru ora 19,00 a fost anuntata intentia de a se deplasa in Piata Sfatului.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.