Olguta Vasilescu despre cazul “Belina”

Olguta Vasilescu despre cazul “Belina”

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii a declarat Vineri seara cu privire la inceperea urmaririi penale pe numele Rovanei Plumb si lui evil Shhaideh ca acestia nu ar trebui sa demisioneze deoarece tinta este nimeni altul decat Liviu Dragnea.

Iata ce a declarat Lia Olguta Vasilescu ieri la RTV: Din punct de vedere legal, nu exista niciun fel de hotarare de Guvern ca se adopta transferuri de proprietate intre administratii. Mai mult decat atat, nu s-a instrainat aceasta proprietate, adica ea a ramas tot a statului. Este in patrimoniul Consiliului Judetean, nu a fugit nimeni cu lacul, nu l-a mutat de acolo, nu l-a dat altcuiva. (…) Bineinteles ca tinta este Liviu Dragnea. Cand vrei sa lovesti intr-o structura, lovesti la cap ca sa poti  sa o distrugi”.

Intrebata mai apoi despre intentia lui Sevil Shhaideh si a Rovanei Plumb de a demisiona, sursa citata a declarat ca de fapt asta se urmareste: Nu stiu (daca vor demisiona – n.red.), dar sper ca n-o vor face, pentru ca asta se urmareste, a mai spus Vasilescu.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu de catre procurorii DNA in controversatul dosar „Insula Belina”, a anuntat, vineri, Directia Narionala Anticoruptie.

Procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de vicepremierul Sevil Shhaideh, fost secretar de stat in cadrul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administraţiei Publice (M.D.R.A.P.), Ionela Stoian, director in cadrul M.D.R.A.P, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, Rodica Gusa, asistent-registrator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, Anduta Alexandrina Diaconu, registrator-sef in cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Teleorman.

Vezi si:  PMP: Dragnea trebuie sa dispara neaparat din peisajul politic

Infractiunile de care cei doi sunt acuzati sunt abuz in serviciu si, respectiv, complicitate la abuz in serviciu.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.