Seriale pentru un binge-watching in februarie

Seriale pentru un binge-watching in februarie

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Luna februarie este bogata in seriale pe Netflix. Iata care sunt ideale pentru binge-watching in luna februarie.

Locke&Key, incepand cu 7 februarie. Acest serial extrem de asteptat in luna februarie reprezinta o adaptare ale unor benzi desenate cu acelasi nume, apartinand lui Joe Hill si Gabriel Rodriguez. Spune povestea celor trei copii ai familiei Locke si a mamei lor, care, dupa moartea tatalui, in circumstante extrem de stranii de altfel, decid sa se mute la Key House, un camin pentru familiile aflate in difucultate. Aici descopera chei magice, suspectand ca aceste chei se afla in stransa legatura cu moartea tatalui lor.

Narcos, Mexico, sezonul 2 incepand cu 13 februarie. Acest spin off al unui serial de succes vine in februarie cu sezonul 2. sezonul 2 al serialului va continua sa urmeze povestea lui Miguel Angel Felix Gallardo, acum nasul celui mai important cartel mexican din regiune in timp ce lupta pentru a pastra controlul. In paralel, moartea  agentului DEA Kiki Camarena declanseaza un val de revolte in Mexic…

I Am Not Okay With This, sezonul 1 incepand cu 26 februarie.  I Am Not Okay With This este un serial nou nou made in Netflix si bazat pe romanul grafic apartinand lui Charles Forsman. Serialul spune povestea unei adolescente care incearca sa faca fata numeroaselor provocari aduse de viata de liceeana. In tot acest timp, este nevoita sa faca fata complexitatilor familiei sale, sexualitatii sale din ce in ce mai dezvoltate si mai ales, unor super-puteri, care, parca au aparut de nicaieri si sunt din ce in ce mai puternice. Habar nu are cum le va face fata sau daca va reusi acest lucru. Si, adugand faptul ca realizatorul este acelasi regasit la serialul  The End of the F *** ing World (Jonathan Entwistle)  si ca producatorii sunt aceiasi ca la serialul Stranger Things, nu putem decat banui ca va fi un serial excelent.

Vezi si:  Mic ghid al orasului Brasov: economie, turism, obiective turistice, cazare, restaurante, accesibilitate

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.