Trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a ajuns in Argentina

Trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a ajuns in Argentina

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Trupul neinsufletit al lui Emiliano Sala a ajuns in Buenos Aires, Argentina. Acesta urmeaza sa fie transportat in satul de origine al fostului jucator de la FC Nantes pentru a i se aduce un ultim omagiu.

Emiliano Sala s-a reintors acasa. Corpul neinsufletit al fotbalistului decedat intr-un accident de avion intre Nantes si Cardiff a sosit vineri la Buenos Aires in capitala argentiniana. Urmeaza sa fie transportat la Progreso, satul sau natal din provincia Santa Fe (centrul tarii) unde doritorii ii vor aduce un ultim omagiu. Funeraliile sunt prevazute pentru sambata.

O zi trista pentru Progreso. Daniel Ribero, presedintele clubului de fotbal San Martin de Progreso, a declarat ca aceasta este una din cele mai triste zile pentru Progreso, ca sunt in stare de soc, nu s-ar fi asteptat la o asemenea tragedie. Dupa identificarea corpului fotbalistului argentinian, scos din epava avionului aflat pe fundul Canalului Manecii, autoritatile britanice au dat unda verde pentru restituirea corpului familiei. Si, totodata, toate sperantele s-au naruit, multi au sperat pana in ultimul moment ca Emiliano Sala sa fie in viata.

Sambata dimineata, la ora 7 (ora Argentinei) va incepe priveghiul lui Emiliano Sala in satul sau, Pampa. Majoritatea din cei 3000 de locuitori vor veni sa depuna o floare la siciriul sau. Sicriul a fost depus in Clubul de gimnastica in care Sala si-a inceput cariera de sportiv si unde revenea odata cu fiecare vizita in Progreso. Ultima data cand a venit a fost in timpul Mondialelor din Rusia.

Nantes si Cardiff vor fi prezenti in Argentina. Clubul de la care a plecat, FC Nantes si clubul care tocmai l-a cumparat, Cardiff, chiar daca sunt in conflict, au fiecare o delegatie in Argetina. Nicolas Pallois, cel mai bun prieten al sau si secretarul general al FC Nantes, se va afla aici in egala masura.

Vezi si:  Viitorul celor 23 de campioni mondiali

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.