A aparut trailerul serialului Apple TV+, Servant

A aparut trailerul serialului Apple TV+, Servant

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Trailerul serialului Servant marca Apple TV+ a aparut recent. Serialul este un reboot la feminin al filmului cult Kung Fu. Iata principalele informatii despre acest nou serial.

Servant va fi difuzat incepand cu data de 28 noiembrie noua platforma Apple TV+ si promite sa fie un thriller psihologic ultra-angoasant. Realizat de M.Night Syamalan, trailerul serialului ne ofera cateva informatii pretioase. Este vorba despre o tanara baby-sitter recrutata pentru a se ocupa de un bebelus care este nimic altceva decat o papusa destinata sa ajute parintii aflati in doliu dupa parintii aflati in doliu dupa moartea copilului lor, la doar cateva luni de la nastere. Un subterfugiu la care mama pare sa fi aderat perfect dar si baby-sitter-ul al carei comportament este din ce in ce mai straniu.

Un reboot la feminin al lul Kung Fu… Greg Berlanti («Arrow», «Riverdale»), lucreaza momentan la un reboot la feminin al lui Kung Fu pentru CW (care tocmai a comandat de altfel un reboot al lui Zorro). Difuzat in anii 1970, serialul, care a avut parte de trei sezoane, a scos in special un actor in evidenta, David Carradine. Mai apoi, a avut parte de o adaptare la cinema in 1986 si de doua spin-off-uri la televizor. Noua versiune este centrata asupra unei femei de origine americana care isi abandoneaza studiile pentru a pleca sa isi continue studiile in China. La intoarcere decide sa scape China de criminali folosindu-se de abilitatile si cunostintele dobandite in artele martiale si de virtutile sale de shaolin pentru a proteja comunitatea.

Vezi si:  Filme celebre cu final dezamagitor

Dupa cum spuneam mai sus, servant isi va face aparitia pe platforma incepand cu data de 28 noiembrie. Acest serial este asteptat cu nerabdare de un numar mare de persoane.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.