Bad Pitt si Jennifer Aniston, mai apropiati ca niciodata de la divort

Bad Pitt si Jennifer Aniston, mai apropiati ca niciodata de la divort

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Conform noilor declaratii aparute, Brad Pitt si Jennifer Aniston sunt mai apropiati ca niciodata de la divortul ce a avut loc in urma cu cativa ani.

Daca este sa dam crezare numeroaselor zvonuri care circula la Hollywood, Angelina Jolie este inca capabila de orice sa il distruga pe Brad Pitt din cauza divortului pe care ea nu si l-a dorit sub nicio forma. Din fericire insa, Brad Pitt se poate bucura de sprijinul fostei sale sotii, Jennifer Aniston in aceasta perioada complicata. Cei doi fosti porumbei au redevenit prieteni de la despartirea ultra mediatizata din 2005. Au reusit sa treaca peste tensiunile si ranchiunile din trecut si fostul cuplu Braniston nu ezita sa se arate in public impreuna din ce in ce mai complice. Conform declaratiilor apropiatilor pentru site-ul Entertainment Tonight, intre cei doi s-a infiripat din nou o relatie complice. Au realizat care sunt de fapt lucrurile importante din viata lor si acum au din nou incredere unul in altul.

Conform surselor, mentalitatea lui Brad Pitt este complet diferita fata de perioada in care inca era impreuna cu Jennifer. Brad este un tip care se gandeste foarte bine inainte sa actioneze si care a lucrat enorm sa isi construiasca personalitatea. I-a cerut scuze fostei sale sotii pentru toate neplacerile pe care i le-a cauzat. A reusit sa isi recunoasca greselile si acest lucru a schimbat relatia pe care o au azi. Ambii au reusit sa treaca peste problemele din trecut, sa intoarca foaia. Brad s-a  maturizat de la despartirea de Jennifer. Acum, cei doi se iubesc si se adora si au devenit cei mai buni prieteni de la divortul extrem de mediatizat. Ramane de vazut daca aceasta prietenie se va transforma intr-o relatie in adevaratul sens al cuvantului.

Vezi si:  Cel mai nou cuplu din showbiz-ul american – el are 34 de ani, ea 19 ani

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.