Kourtney Kardashian si Luka Sabbat – tanarul raspunde in sfarsit zvonurilor

Kourtney Kardashian si Luka Sabbat – tanarul raspunde in sfarsit zvonurilor

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

The Cut il prezinta pe Luka Sabbat, in varsta de 21 de ani, drept un actor si un manechin cu influenta. In timpul unui interviu, tanarul si-a exprimat dorinta de a avea o iubita. Ocazia perfecta de a fi intrebat despre Kourtney Kardashian, in varsta de 39 de ani, de care ar fi suspect de apropiat. Dar, Luka, a afitmat ca nu sunt impreuna.

In luna septembrie a anului trecut presa americana era sigura de contrariu. Luka Sabbat era vazut foarte des in compania lui Kourtney cu care chiar a fost impreuna intr-o excursie la schi in Aspen. Cei 18 ani de diferenta de varsta se pare ca este pe placul jurnalistilor si, evident, familia Kardashian a stiut sa profite de acest lucru pentru a mai iesi putin in evidenta. Spre exemplu, pe data de 3 octombrie, Kim Kardashian a declarat presei ca relatia dintre sora sa si Luka este din ce in ce mai exclusiva si regulata si ca Kourtney adora sa petreaca timpul in compania lui Luka deoarece il considera cool si seducator.

Kourtney Kardashian ar fi deci, conform declaratiilor lui Luka Sabbat inca celibatara in cazul in care nu s-a lasat sedusa de David Dee Duron in compania caruia a fost vazuta cinand recent. De cealalta parte, tatal celor trei copii ai sai, Scott Disick, a ales sa isi refaca viata cu Sofia Richie. Cei trei se inteleg de minune si obisnuiesc sa isi petreaca majoritatea vacantelor impreuna spre fericirea lui Mason (8 ani), Penelope (6 ani) si Reign (4 ani).

Vezi si:  Kate Middleton isi face debuturile pe Instagram

Insa, natura relatiei dintre David Dee Duron si Kourtney este inca necunoscuta. Mai ales ca fanii inca nu sunt siguri daca este sau nu impreuna cu Luka Sabbat cu care a profitat recent de o vacanta la schi, in Aspen.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.